Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO KRIVNJU

Sudac iz Siska uhićen zbog sumnje da je primio 1000 eura mita, pušten nakon ispitivanja

mito
Foto: ilustracija
25.11.2016.
u 18:26

Bunčić se bio prijavio i na natječaj za suca Ustavnog suda

Zbog sumnje da je primio mito u Sisku je, kako se neslužbeno doznaje, uhićen Stevo Bunčić (59), sudac Prekršajnog suda, Stalna služba u Petrinji.

Kako doznajemo, Bunčić je od stranke, na čijem je predmetu radio, u više navrata tražio novac. Na koncu je zaprijetio da će spomenutoj stranci izreći najveću novčanu kaznu ako mu ne da 1000 eura.

Osoba od koje je Bunčić tražio mito o svemu je obavijestila policiju te je u dogovoru s njima Bunčiću u ured donio kuvertu u kojoj je bilo 7500 kuna. Bunčić je s tim novcem uhićen i priveden. Inače, Bunčić se bio prijavio i na natječaj za suca Ustavnog suda.

Prema riječima odvjetnika Marka Rafaja, njegov klijent Stevo Bunčić priznao je počinjenje dijela koje mu Uskok stavlja na teret te je pušten na slobodu nakon ispitivanja.

>> Istraga protiv benkovačke sutkinje i vlasnice agencije osumnjičene da joj je davala mito

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar pimpek
pimpek
18:59 25.11.2016.

kakvi su se likovi postavljali u ustavni sud čudno je da i njega koji je primao mito nisu tamo postavili, zato su suci bili protiv da se objavljuju njihove imovinske kartice jer bi se vidjelo da tamo ima dosta likovaa sa bogatom imovinom a to nisu sve stekli poštenim radom nego i primicima sa strane u kuvertama

DU
Deleted user
22:39 25.11.2016.

ja to ne vjerujem ,to nije moguce da se desilo cini mi se da sanjam

GR
granit1
18:50 25.11.2016.

Nikakva ovo nije zacudjujuca vijest, obzirom da nam je sudstvo naj-naj korumpiranija ustanova u RH. Jedino je cudno sto je malo trazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije