Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrtka prekršila prava

Sud odlučio: Radnik ne mora biti zabavan na poslu

30.11.2022.
u 18:42

Sud je naredio kompaniji da gospodinu T. plati 3000 eura, a još će na idućim ročištima razmotriti i njegov zahtjev za veću odštetu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
20:51 30.11.2022.

Wow, za nelegalni otkaz i vjerojatno višegodišnje suđenje će dobiti odštetu u visini jedne plaće. Inače Team building je postao opće prihvaćen oblik zabave u Zapadnom društvu jer uništava obitelj (ljudi su umjesto sa obitelji prisiljeni jedini slobodni dan opet posvetiti karijeri i poslodavcu)

LI
liliZG
10:57 01.12.2022.

konačno da je i to netko otvoreno rekao......moj prijatelj , voditelj 10torice muških , jednom godišnje vodi ih na taj team bulding vikend i kaže, sodoma i gomora, al to se od njega očekuje pa.... veli , srećom da je jednom godišnje ... iznajmi se kuća, do sada je to bila obično istra ili slavonija, obavezno sa bazenom ili jakuzijem... pa od petka do nedjelje opijanje, prežderavanje i više ne znaš tko koga i gdje... strahota... al to se od njega očekuje........ jadno..... koliko jadan moraš biti da bježiš od svoje familije na tak nešto. i misliš kako si time nešto i dobio, .... osim spolnih boleština...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?