Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučišća

Sud odbio Orešara: Štrajk je u Jadrankamenu zakonit!

Kamenolom
Mladen Mandić
13.12.2011.
u 13:14

Općinski sud u Splitu odbio je tužbu uprave te tvrtke koja je držala da je štrajk nezakonit. Radnici se bore protiv otkaza

Na Općinskom sudu u Splitu u ponedjeljak je odbijena tužba uprave Jadrankamena koja je generalni štrajk, koji je počeo u ponedjeljak, htjela proglasiti nezakonitim.

– Već nas peti put Bruno Orešar tuži i zbog njega moramo na sud u Split – rekao je Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena. Dvjestotinjak radnika ostat će u štrajku dok se ne ispune njihovi zahtjevi. Traže, prije svega, poništenje odluke o otkazima za 28 zaposlenika, ali i ostavku članova uprave.

Komentara 2

VI
Vito
06:58 14.12.2011.

Za ljubitelje klasične glazbe - Orešar nastupa u HNK-u Zagreb... Nije mi poznato zašto ne završi u Remetincu...

JE
JerkoKC
10:05 14.12.2011.

Ma tome dugodlakom Orešaru koji kosu pere jedino ako ga pljusak uhvati bez kišobrana ili ako padne u more ,treba to oduzeti.To je dobio za badava od barba Vranje,ali i svima takvima,a njih ima na tisuće.Samo su upropastili firme i radnike ostavili na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije