Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dino Kulišek bez emocija

Sud donio odluku: ubojica može na slobodu ako plati 600.000 kuna

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
15.07.2014.
u 17:22

U divljačkom napadu Kulišek je Jagodića izbo nožem tridesetak puta, kobni su bili ubodi u vrat i srce, djevojku je izbo je više od deset puta i samo zahvaljujući hitnoj operaciji život joj je spašen

  Za sve je kriva droga, Dino je bio dobar dečko iz dobre obitelji, a onda su ga loše društvo i droga pretvorili u neprepoznatljivu osobu, droga mu je pomutila pamet, što drugo, kako drugačije objasniti monstruozan zločin koji je počinio, normalnom čovjeku to je neshvatljivo opisuje Dina Kulišeka, dvadesetogodišnjaka iz Dramlja koji je u nedjelju u Crikvenici nasmrt izbo Ivana Jagodića (22), a potom nožem nasrnuo na njegovu 19-godišnju djevojku Meriem Demo, stariji sumještanin.

Vrteći glavom, ponavlja: "Droga, droga, to je zlo, jadni roditelji."

Kulišeka tužiteljstvo tereti za ubojstvo i pokušaj ubojstva. Danas na prvom ispitivanju tužiteljici ni riječ nije rekao o krvavom zločinu pa se i dalje nagađa da je motiv divljačkog napada sitni dug ubijenog prema ubojici za prodanu drogu. No, od kamera se nije krio, čak se i okrenuo prema njima, a na licu mu se nije mogla pročitati nijedna emocija. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, a na slobodu može izaći ako plati jamstvo od 600 tisuća kuna.

U divljačkom napadu Kulišek je Jagodića izbo nožem tridesetak puta, kobni su bili ubodi u vrat i srce, djevojku je izbo je više od deset puta i samo zahvaljujući hitnoj operaciji život joj je spašen. Stanje joj je poboljšano. Kulišek je dosad bio uhićivan zbog narkotika, protiv njega se vode dva postupka zbog prodaje marihuane, no da će sitni diler i ovisnik postati okrutni ubojica, nitko nije mogao naslutiti. Njegov školski kolega iz riječke Prometne škole u kojoj je Kulišek lani maturirao pamti ga kao povučenog i tihog:  Nije bio druželjubiv, uvijek u nekom svom filmu. U srednjoj je školi počeo s drogom, bilo je to jasno svima kad bi ga vidjeli. Gledao je u tebe, a kao da gleda kroz tebe. Bio je odsutan.

  Čudak, reklo bi se, ali ne pamtim da je bio agresivan. Sigurno nije ostao na jointu, počeo je s težim drogama i to ga je "pojelo", promijenio je ponašanje, ali uza sve to njegovo čudaštvo ne bih nikad pomislio da će postati ubojica, prije da će propasti u paklu droge priča mladić iz škole, a njegova djevojka, koja Kulišeka poznaje iz viđenja, kaže da ga se uvijek pomalo bojala jer je imao neki "luđački pogled".

>> Scena iz horora u Crikvenici: 'Zbog 800 kuna duga izmasakrirao je Ivana i curu'

Komentara 16

ES
esmeron
17:35 15.07.2014.

Smrtna presuda je jedino što ovaj monstrum zaslužuje.

Avatar gusjenica
gusjenica
18:04 15.07.2014.

Sud donio odluku : Ubojica može na slobodu ako ......??! Njega staviti u samicu da razmišlja , a suca/sutkinju na promatranje u Vrapče.

ST
stomugromova
19:35 15.07.2014.

Čini mi se jučer je oslobođena rukometašica Lovrić ( osuđena na uvjetnu kaznu) ,koja je ubila majku četvero djece na pješačkom prijelazu i pobjegla.Sve je na tom suđenju bilo prijevara,od brzine kojom je vozila ( izmjerili 45km/h,a odbacila ženu 20 metara od mjesta nesreće) pa do objašnjenja presude. Hrvatsko je sudstvo gnjusno korumpirano .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije