Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALITIČAR THEODOR KARASIK
Povratak na članak

'Suđenje Sanaderu i Hernadiju moglo bi odrediti kartu resursa središnje Europe'

Dok je jedan od najbogatijih Rusa i suvlasnik ruskog Rosnefta Mihail Gutseriev na sudu tvrdio da je taj novac uplatio za lobiranje za projekt naftovoda Družba Adria, Ježić je ustrajao u tvrdnji da je to novac za mito

Komentari 8

FI
filimili
11:31 06.04.2019.

U ovoj priči zapravo je jedino važna pozicija Roberta Ježića, godinama tvrdi da je zapravo čuvao novac za mito i sada se ispostavlja kako tog novca nema i ponaša se kao da ga nikad nije ni bilo. Cijela priča zvuči kao loš vic u kojem kad čujem časni sude novca nema zvuči jednako glupo kao i činjenica da sud temeljem službene dužnosti nije pokrenuo istragu protiv Ježića. A Dioki? te ljude i kombinacije više nitko i ne spominje.

VL
DU
Deleted user
11:50 06.04.2019.

Ježić laže i lagao je i lagati će, jer drugo nezna.

VL
DU
Deleted user
19:25 06.04.2019.

Drugim riječima je htio reći Hrvatska gubi i onu arbitražu u Americi a pravosuđu velika pljuska.

VL
DU
Deleted user
11:57 06.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je jako zamršen prasvosudni slučaj. Tko da se snađe u svemu tome i da donese kakvu suvislu (ako već ne pravednu) sudsku odluku a da pritom veliki igrači poput Sanader dr. Iveka i njemu sličnih budu zadovoljni?! Puno je lakše odrapit' kaznu onoj ličkoj baki zbog neprijavljivanja pečenja rakije te za slične trice i kučine. Tja, kaj se more. To zapravi i jest stručna razina mnogih naših sudaca. Sve više od toga njima je špansko selo, pogotovo snalaženje u gospodarskom kriminalu, koji je nama naša borba dala.

VL
DU
Deleted user
11:56 06.04.2019.

je li ovim priznao da se sanaderu sudi jer je ina-u preuzeo mol i ugasio naftnu industriju u hrvatskoj,da je isti ovakav ugovor sanader sklopio s nekom zapadnom kompanijom i ista ugasila proizvodnju u hrvatskoj ne bi mu se sudilo?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:15 06.04.2019.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam, pored svojih izaslanika poslao i prijatelje geopolitičke analitičare, kao što je Amerikanac Krasik. Ovaj je pročitao satrapa Putina kao otvoreni bukvar i ustvrdio kako je on unitio zbog LNG terminala na Krku, koji će "začepiti" Gaspromove plinovode prema Jugoistočnoj i Mitteleuropi. Kada vjerodomoljubi pročitaju takve genijalne i za neovisnu državu pozitivne analize, zaigra im herojsko srce kao mačak u vreći. Neovisna država postaje plinsko čvorište i distributer frakturirajućeg plina naših saveznika, a neće više trošiti plin od istočnih divljih hordi, koje će puknuti od muke. Radi se ovdje i o novoj višoj cijeni ukalupljenog plina, prema kojem će MOL formirati takodjer distribucijsku cijenu i hrvatskog plina i Neovisna država će ostvarivati ekstra dobit kao manjinski vlasnik INA-e. Dalja pozitiva je da će se likvidirati zagadjivač kutinska fabrika umjetnih gnojiva, koja stvara gubitke i sa GASPROM-ovom cijenom, a pogotovo sa još višom cijenom tekućeg. Naravno da naši bezrepi dvonožci nestrpljivo čekaju na realizaciju projekta LNG Krka, kako bi mogli uživati u korištenju prijateljskog plina, sa tim da ovaj moraju koristiti štedljivo, jer bi mogli dobiti frakturu lubanje pri plaćanju računa. A sada da bi se što prije realizirao LNG terminal na Krku, vjerodomoljubi svako večer i jutro trebaju umjesto Ave Marija po desetak puta otpjevati Aleluju, kako bi podstakli već umornog Hrvatskog Boga da ubrza proces, zar ne?

VL
DU
Deleted user
11:27 06.04.2019.

a posljedice suđenja hdz-u kao kriminalnoj organizaciji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.