Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Stvarno Srbija u svemu kaska za Hrvatskom, kod nas je to desetljećima običaj

Beograd: Aleksandar Vučić glasao je na parlamentarnim izborima
Foto: Milos Tesic
1/3
31.12.2023.
u 16:27

Srbija u svemu kaska za Hrvatskom! Kod nas već desetljećima naša braća iz BiH glasaju na izborima, a Aco Srbin tek sad otkrio da i on može autobusima dovesti svoju braću iz Bosne

Subota 23. 12. 2023.

Bože dragi, lude li mladosti u Srbiji. Zamislite, mladež izašla na ulice i traži ponavljanje izbora jer se tamo prvi put dogodilo da im braća iz Republike Srpske organizirano dođu pomoći da izaberu bolju vlast. Posebno ih je izludilo što je na nekim adresama prijavljeno po 50 ljudi iz Dodiklanda pa sada traže od Ace Srbina da braći zabrani da kroje vlast u zemlji u kojoj ne žive. Nevjerojatno! Mi se u Hrvatskoj ne možemo načuditi tim zahtjevima jer je kod nas desetljećima običaj da naša braća iz BiH glasaju ne samo na parlamentarnim nego su toliki ljubitelji glasanja da im nema većeg meraka od prijavljivanja na istu adresu i odlučivanja tko će vladati gradovima i općinama u kojima ne žive niti su ikada živjeli. Stvarno Srbija u svemu kaska za Hrvatskom.

Nedjelja 24. 12. 2023.

Narodni tribun, puntar i borac za prava Hrvata u BiH, predsjednik udruge zamalo branitelja i predsjednik jedine nam i vječne Hrvatske Zoran Milanović Zoka čestitao nam je Božić i svojom iskrenošću rasplakao naciju. Gotovo cijelu. Otvoreni i emotivni Zoka zavapio je zbog nepravdi i nejednakosti koje trpi i koje muče sve hrvatske stališe, radničku klasu i poštenu inteligenciju, i ratara i pastira u frulicu kad zasvira. Okomio se u ime svih nas na korupciju, rak-ranu naše korumpirane zajednice. Iz potpuno nepoznatih razloga vrh HDZ-a, poglavito Plenki i Njonjo, osjetili su se prozvanima iako nikome u Hrvatskoj nije jasno zašto, jer nisu ni spomenuti, samo ih je Zoka zamolio da nam pomognu. Plenki i Njonjo tvrde da je mislio na vlast kada je govorio o korupciji. Što je totalno neuvjerljivo. Tko bi našu vlast i zašto ikada povezao s korupcijom?

VEZANI ČLANCI: 

Ponedjeljak 25. 12. 2023.

Iz Zagrebačke nadbiskupije javljaju da je konačno, nakon nekoliko dana, gotova ispovijed Josipa Manolića Jože, vlasnika mnogih hrvatskih tajni i čovjeka koji je sučevu nadoknadu koju igra na ovom svijetu iskoristio da se nakon više desetljeća ispovijedi i olakša dušu. Gradiva se nakupilo pa se Joža ispovijedao svećenicima koji su se podijelili u više smjena, ali nakon tri dana posao se priveo kraju na zadovoljstvo izmučenih svećenika i egzorcista koji je tu bio za svaki slučaj. Neki su svećenici zatražili i psihološku pomoć, Joža je, izgleda, bio baš iskren. Jedan od ispovjednika kratko je rekao novinarima da je prava šteta što mora čuvati ispovjednu tajnu jer bi se, da nekome ispriča što mu je simpatični bivši udbaš ispričao, neke povijesne knjige mogle korigirati.

Utorak 26. 12. 2023.

Još par dana i kuna odlazi u povijest. To je ponukalo specijalnu komisiju UN-a da dođe u Hrvatsku, zemlju zanimljivog fenomena. UN-ove eksperte, naime, zanima kako je moguće da zemlja koja je nezavisnost izborila ognjem i mačem i žrtvom brojnih svojih sinova koji su za taj cilj dali svoje živote, nonšalantno, nakon samo dvadesetak godina, mnoge oznake svoje suverenosti ili predala na upravljanje drugima ili, poput kune, ukinula. Hrvatska danas ne upravlja sama ni obranom, ni kupovinom naoružanja, ni ekonomijom, najvrednije što ima prodala je strancima, mlade i radno sposobne Hrvate zamijenila je mladim i radno sposobnim Nepalcima i Indijcima, a od nezavisnosti danas konzumiramo samo navijanje za naše sportaše. Jesmo se za to borili?

Srijeda 27. 12. 2023.

Iako nismo najnezavisniji, love, brate, imamo. U prosincu smo se isprsili s dvije milijarde eura koliko smo provukli kroz fiskalne blagajne. Nije beg cicija. Plaćamo najskuplji bakalar u svemiru, košarica nam je skuplja od njemačke, ali nitko se ne buni. Takvi smo ljudi. Prije bismo krepali nego priznali da nam je skupo. Neki antikristi i masoni, komunisti, ovi, oni, cmizdre da većina od te dvije milijarde otpada na mali sloj bogataša, ali Plenki samo odmahuje rukom i poručuje da ćemo dogodine potrošiti tri! Neka pati koga smeta.

VEZANI ČLANCI: 

Četvrtak 28. 12. 2023.

Ekološka sekcija kluba Mama, kojem vole tepati i zvati ga Multimedijalnim institutom, koja na zadovoljstvo puka vlada Zagrebom, ispunjava svoja predizborna obećanja, doduše polovično. Danas su ponosno objavili da su u segmentu plaćanja biootpada raskrstili s Bandićevom politikom pa će se odvoz biootpada plaćati skuplje nego u vrijeme popularnog Milana. S druge strane, poljubili su prsten Peri Pripuzu iako su se zakleli u rodnu ravnopravnost da neće s njim raditi. Ali Pero je pobijedio pošteno na natječaju, jer drugačije i ne zna i Senf i njegova simpatična zamjenčad zagrlili su Peru kao brata rođenog i rekli mu da nastavi kao da je Milan i dalje među nama. Pero, idemo delati!

Petak 29. 12. 2023.

Tek je tri godine prošlo od potresa na nebitnoj Baniji, a neki antihrvati i mrzitelji svega što je hrvatsko, negatori veličanstvenih dostignuća Plenkija i svih njegovih aktualnih i 30 smijenjenih, uklonjenih ili arestiranih ministara i dalje kmeče o nekim nebitnicima s Banije kojima nije obnovljena kuća. Dosadniji su samo slavonski seljaci sa svojim dosadnim svinjama i klanjem istih. Jedva čekamo da Bačić dovrši tu napornu obnovu pa da zaboravimo Baniju na par desetljeća do nekakve nove trešnje ili naporne poplave.

Komentara 6

ST
Stvarnost
03:19 01.01.2024.

E moj Sky Rocket na vemu li si ti kad nevidis realnost mogao bi to malo podeliti i sa nama 😂🤣🤣

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
19:30 31.12.2023.

Nista to nije smijesno, puno slova glupa prica.

JO
Jova
18:36 31.12.2023.

Vucic čuva Srbiju i briga ga izakog. Ne pada mu na kraj pameti uvući Srbiju u EU. Srbin je svoj na svom a mi smo totalni luzeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije