Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bori se za život

Studentica zvjerski silovana, privedena petorica kolega

Charla Nash, 57, who was mauled by a chimpanzee in Connecticut in 2009, has received a full face transplant. She underwent the surgery at Brigham and Women's Hospital after her nose, lips, eyelids, an
Press Association/Pixsell
17.11.2012.
u 11:46

Liječnici splitskog KBC-a tri su sata operirali dvadesetogodišnju studenticu koja je još uvijek u komi. Vozilo Hitne medicinske pomoći dovezlo ju je na Hitni kirurški prijam s razderotinama genitalija i crijeva.

Liječnici splitskog KBC-a tri su sata operirali dvadesetogodišnju studenticu koja je još uvijek u komi. Vozilo Hitne medicinske pomoći dovezlo ju je na Hitni kirurški prijam u petak navečer, s teškim ozljedama, razderotinama genitalija i crijeva, potvrdili su u splitskoj Policijskoj upravi gdje pokušavaju rasvijetliti kako je djevojka dobila tako zvjerske ozljede, koje su zgrozile i najiskusnije liječnike splitske bolnice.

Neslužbeno, djevojka je bila u jednoj kući u Podstrani, na druženju s petoricom kolega sa svoga fakulteta. Jedan od njih je oko 19 sati zvao Hitnu pomoć. Kada su došli, djevojka je nađena bez svijesti, s teškim ozljedama. Policija je obavila očevid na mjestu događaja. Priveli su petoricu momaka koji su bili s njom na zabavi. U policiji kažu da nemaju informacija o tome je li još tko bio u kući, ali susjedi su novinarima ispričali da su vidjeli još dvije djevojke koje su izašle van i bacale petarde. Naime, slavio se povratak generala Markača i Gotovine iz Haaga. Međutim, nitko nije ništa čuo što bi upućivalo na teško iživljavanje na djevojci.

Kriminalističko istraživanje kojim treba utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do ozljeđivanja trajalo je cijele subote. Kasno poslijepodne svi privedeni još bili na ispitivanju.

>>Otac monstrum dobio 20 godina – kćeri držao kao seksualne robinje

Komentara 86

MM
mad max
22:09 17.11.2012.

Kad zvijeri nadjete sa njima na rivu,,,,,,,,svezite ih i skinite dibidus gole pa tako neka ih prolaznici srede po svome!

OB
-obrisani-
12:05 17.11.2012.

Kolege na fakultetu da ne vjerujes , reko bi da su stroka a ne ljudi al to bi uvreda za zivotinje bila .Zatvorit govna na 20 godina da im u zatvoru razvale guzice mozda onda dobiju neki "osjecaj "

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:36 17.11.2012.

Neznam sto se dogadja,...ali identitet djevojke ako je moguce treba zastititi. Decke,......u kamenolom,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije