Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michal Senczuk, predsjednik uprave:

'Studenac će 2025. biti treći najveći trgovac u Hrvatskoj'

13.01.2023.
u 12:34

Trenutno traje završna faza integracije, preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s identitetom Studenca te finalno usklađivanje internih procesa. Većina prodavaonica Lonie je već postala Studenac, a potpuna integracija svih preuzetih prodavaonica bit će završena do kraja prvog kvartala sljedeće godine, kaže Michal Senczuk, predsjednik uprave Studenca

Komentara 2

LU
Lu13
13:26 13.01.2023.

Poljaci...Izbjegavam strane lance..Kupujmo Hrvatsko!!! Lidl smrznuto tjesto za kruh iz Njemacke vuce,sramota...Nisu niti ovi ostali bolji..

JA
Janketz
12:47 13.01.2023.

Si siguran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?