Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Premium Večernjeg piše Božo Skoko

Stručnjak tvrdi: Hrvatska će biti najveća atrakcija SP-a u Kataru! Imamo svjetski hit, treba odmah zvati Matu Rimca

15.09.2022.
u 10:47

"Hrvatska u Katar dolazi kao svjetski vice-šampion, koji svojim stilom, pristupom i šarmom jednostavno plijeni pozornost. Pritom Katar kao mala država na neki način daleko više simpatizira "malu" Hrvatsku nego one velike zemlje." – upozorava me prijatelj Omar, koji jako dobro poznaje mentalitet domaćina. Organizatori su itekako svjesni atraktivnosti i poželjnosti Hrvatske pa će nam nastojati izići ususret kad je u pitanju pozicioniranje. Vjeruju da ćemo znati iskoristiti ovu priliku, ne samo kako bi ostavili što bolji dojam putem televizijskih prijenosa, već i na stanovnike Katara, te da ćemo ovu priliku iskoristiti, ne samo za sport, već i za gospodarstvo. Optimizam im ulijeva najava kako će Hrvatsku i njezine navijače u Dohi predstavljati i simbolizirati najveći jedrenjak na svijetu, 162 metra dugi Golden Horizon u vlasništvu hrvatskog Brodosplita.

Komentara 14

KO
koraknaprijed
12:26 15.09.2022.

Hrvatska ide KORAK NAPRIJED U Qataru,ZLATO!

BE
Berri
14:17 15.09.2022.

Bilo bi lijepo kada bi firma Rimac automobili Luki Modriću poklonila jednu Neveru. To bi im pomoglo u brendiranju. Ok mogu i Perišiću na korištenje dati jedno vozilo.

BE
Berri
11:59 15.09.2022.

Što Mate Rimac ima s hrvatskim nogometom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?