Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS RASPRAVA U SABORU

Stručnjak o pomorskom dobru: Plaže se ne smiju ni ograđivati ni naplaćivati

25.01.2023.
u 06:59

Prijedlogom zakona otvara se mogućnost da se subjektivnom procjenom i brojnim ugrađenim iznimkama širina pomorskog dobra tumači proizvoljno, smatra Branko Kundih

Komentara 14

DU
Deleted user
08:19 25.01.2023.

Plaže se ne smiju zauzimati ručnicima, ležaljkama, suncobranima a bez da je ondje gost, domaći ili slučajni dolaznik na plažu. Ne će oni ograđivati, no kad neki resort, hotel ili drugi postavi ležaljke, vi nemate mjesta osim leći na kakvu čekinju, slovenku, njemicu, britanku, ..što i nije tako loše ako ođeš sam, no ako su ti tu djeca, žena, e to će teže ići, morat ćete na sunčanje na stijene ..Što se mene tiče ja bih propisao pojas od 50 metara od mora kada je plima, da ne smije biti nikakvog objekta, gradnje, montaže, uređenja osim gdje to odredi lokalna uprava da je mjesto pristajanja, vezanja ili da oni urede plažu koja će biti svima dostupna.

Avatar SAM
SAM
08:51 25.01.2023.

Probajte ući na plažu u Zatonu kod Zadra a da ne platite. Mislim da je 200 kn na dan. U toj cijeni nema ni besplatno piće, ni ulazak na bazene.

Avatar links
links
08:13 25.01.2023.

za ovakve stvari... se na ulice izlazi!!! a mi piskaramo po forumima...a banke, firme, plaže, vode, šume....sve... je otišlo ili će otići!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije