Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastavljanje vlade
Povratak na članak

Stručnjaci: Hrvatska je u pat-poziciji, novi izbori najizgledniji

Svojevrsnom pat-pozicijom u kojoj je ponavljanje izbora najizglednija mogućnost, opisuju aktualni politički trenutak Hrvatske politolozi Anđelko Milardović i Tihomir Cipek

Komentari 9

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
16:47 03.12.2015.

Hoće li Petrov opet potpisivati da neće koalirati? Zamislimo da se svi tako postave, kako bi izgledalo funkcioniranje države? Ili zašto Petrov nije tražio da ga u Metkoviću za gradonačelnika podrži i Jambo sa svojom listom, radi konsenzusa? Naivna i besmislena ideja.

VL
DU
Deleted user
17:18 03.12.2015.

Zašto se sdepenjare boje novih izbora?

VL
OB
obivankenobi
17:02 03.12.2015.

Novi izbori su jedino posteno rjesenje. Dosta je ucjena i ultimatuma. Most je naivno usao u politiku pa ssad ne zna ni kud ni kako.

VL
BA
barbaizamerike
16:18 03.12.2015.

ako budu novi izbori hoce li neki politicari opet upotrebljavati bombone za osmjeh iz amerike koje se zovu ritalin? znamo ko se pred izbore smijo I rito ko lud a znamo da on nije tako vesel te pilule nadrazuju nerve a mizda ih I unistavaju.nadam se da znate ba koga mislim

VL
OS
osica
18:08 03.12.2015.

Da, kaže ovaj stručnjak da je SDP nekako bliži Mostu. Po čemu je to bliži, zato što je predložio predsjednika sabora iz stranke "koja je kao jezičac na vagi" pa očekuju potpori u zvratnu reakciju, potvrdu Milanovića za mandatara. Priličnoo pojednostavljena računica, jer Podoljnjak nije ( sinoć na Tv o tome " pojma imao"). Nečuveno i neviđeno da stranka stranka nudi za predsjednika sabora, te važne funkcije , kandidata iz druge opcije, a da pri tome ništa ne očekuje. Svatko tko to misli je naivan. HDZ je po meni odigrao bolje ovu neiskrenu farssu , i bolje odgovorio na trenutna zbivanja. Most ionako traži konsensuz lijevih i desnih, što desni od početka pregovora govore da ne dolazi u obzir. U kakvoj je onda boljoj poziciji SDP u odnosu na Most ? Most nije konzumirao ponudu.

VL
HA
hajdukneorjuna
19:51 03.12.2015.

Most užasno razočaranje . Mogu provesti reforme sa jednom od dvije velike koalicije . Ako ne budu zadovoljni provedbom reformi izađu iz Vlade i idemo na prijevremene izbore. Sve jasno i jednostavno !

VL
KA
kajinx
20:36 03.12.2015.

Novi izbori, maske su pale! Samo ovaj puta potpuna kontrola tokom izbora do zadnje minute, kontrola za vrijeme brojanja glasova i ne ispuštati kutije iz vida dok se ne predaju DIP-u.

VL
KA
kajinx
20:39 03.12.2015.

Željka Markić, trebamo volontere "U ime obitelji" na glasačka mjesta za potpunu kontrolu izbora.

VL
NE
nemanatrag
16:39 03.12.2015.

Karamarko ostavka! Stier ili Plenković pitanje je sad!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.