Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Štrik oko vrata na kraju bi se mogao omotati oko Grbinovih premijerskih ambicija

Zagreb: Peđa Grbin o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
10.09.2023.
u 08:25

Što ako netko nakon ovoga kaže da će radije staviti štrik oko vrata nego glasati za stranku koja šalje takve poruke? Hoće li i to onda SDP vjerno objaviti na svojim stranicama?

Teško je bilo povjerovati da ovo nije samo još jedna namještaljka zločeste djece iz HDZ-a. Teško je bilo povjerovati da stranka koja je dala premijere Ivicu Račana i Zorana Milanovića, predsjednika Ivu Josipovića, ministre Matu Crikvenca, Slavka Linića, Šimu Lučina, Željku Antunović, dakle mnoštvo ozbiljnih političara, stranka koja je značajnim dijelom svoje povijesti od devedesetih naovamo zračila uljudnošću (ne previše i sposobnošću), može lansirati takvu glupost kao ovu sa štrikom oko vrata.

I dok smo bili uvjereni da će se netko iz stranke posramiti i objaviti da je to bila jedna nespretno lansirana poruka i grozničavo prebrisati njezin sadržaj dok ga nije pročitala cijela Hrvatska, oni su slavodobitno dodatno zapaprili: Da, da, to su vjerni citati naših umirovljenika, tako oni sami kažu da se osjećaju! Što ako netko nakon ovoga kaže da će radije staviti štrik oko vrata nego glasati za stranku koja šalje takve poruke? Hoće li i to onda SDP vjerno objaviti na svojim stranicama? 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar ProudTovar
ProudTovar
08:46 10.09.2023.

Šta partizanska djeca znaju nego spominjati štrikove oko vrata... genetika

KU
Kujttim
09:30 10.09.2023.

Kako sada stvari stoje, SDP može dobiti samo da nekim čudom izbije neka Plenkovićeva afera. Dakle, afera koja se odnosi na Plenkovića, a ne na njegove ministre. Tada u SDP-u na vlasti može biti tko normalan s dobrim PR-om. No to se neće dogoditi. Ljevičari, Srbi, Jugoslaveni glasuju za one LGBTQ aktiviste koji su na čelu marginalnih stranaka. Dakle zeleno-lijevi i LGBTQ simpatizeri su privukli mekše SDP glasače, dok oni tvrdi SDP-ovci još uvijek glasuju za SDP.

AN
ANNY
09:02 10.09.2023.

Lijepo je sanjati, ali stvarnost je drugačija. Nažalost bolesne ambicije. Ogromna šteta za SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije