Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČE ČEKAO AUTO

Stravičan slučaj: U Kosovskog boksača u sred njemačkog grada ispaljeno 10 metaka

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/4
10.03.2024.
u 16:38

"Oko 18 sati 38-godišnjak iz Bielefelda šetao je središtem grada u blizini Kunsthallea. Jedan ili više počinitelja upucalo je žrtvu"

U njemačkom gradu Bielefeldu u subotu navečer upucan je 38-godišnji kosovski boksač Besar Nimani. Naime prema njemačkim medijima, u boksača je ispaljeno desetak metaka zbog kojih je preminuo na licu mjesta. Prema očevicima, počinitelji zločina su grupa muškaraca s kojima je bio u kafiću nešto malo prije sukoba. Prema lokalnim medijima počinitelje je za bijeg čekao BMW, piše Felix Magazin. 

– Oko 18 sati 38-godišnjak iz Bielefelda šetao je središtem grada u blizini Kunsthallea. Jedan ili više počinitelja upucalo je žrtvu, rekao je glasnogovornik policije Fabian Rickel.

Besar Nimani rođen je na Kosovu. Karijeru je započeo 1998. u Bielefeldu u klubu SV Brackwede. Felix Magazin navodi kako je kosovski boksač i pirije sudjelovao u sukobu s vatrenim oružjem. Još 2014. godine, Nimani, njegov brat Berat (39) i prijatelj (40) sudjelovali su u svađi s jednim muškarcem u turskom restoranu u blizini glavnog kolodvora u Bielefeldu. Tijekom svađe Nimani je muškarca udario bocom po glavi. Tada je napadnuti muškarac izvadio pištolj i zapucao.

Tada je ozlijeđeno petero ljudi, među kojima i Besar Nimani. Počinitelj je 2014. godine osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog kršenja Zakona o oružju. Sud je pretpostavio da je muškarac djelovao u samoobrani, piše Bild.

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:53 10.03.2024.

A napadaće je čekao BMW požarevačkih tablica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije