Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PETRINJE

Stravična nesreća: Mladić poginuo nakon što je auto sletio u kanal, udario u most i prevrnuo se

Mladić na izlasku iz zavoja izletio s ceste, zabio se u most i poginuo
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/7
20.12.2020.
u 10:05

U vremenu od 2 do 5.30 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta D30, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Noćas, 20. prosinca, oko dva sata iza ponoći, na državnoj cesti D30, na petrinjskom području u mjestu Brest Pokupski, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač smrtno stradao.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjak iz Siska, upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine, po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te prilikom kočenja sletio u odvodni kanal i prednjim dijelom udario u betonski most.

VIDEO: Tragedija na petrinjskom području: mladić na izlasku iz zavoja izletio s ceste, zabio se u most i poginuo

Od siline udarca došlo je do prevrtanja vozila, ispadanja vozača iz vozila i zaustavljanja na središnji dio kolnika. U vremenu od 2 do 5.30 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta D30, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Ključne riječi

Komentara 9

PR
progresivko
10:33 20.12.2020.

Pomalo ljudi.

KA
kaptol
10:44 20.12.2020.

Neprilagodjene brzine u to doba noći šta reći sućut obitelji

IJ
istina__jako_boli
18:16 20.12.2020.

Kako je mogao ispasti iz vozila ako je bio vezan? Ako nije, onda nije ni cudo sto je poginuo. a pitanje je i koliko je imao krvi u alkoholu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije