Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MISSOURIJU

Stravičan slučaj iz SAD-a: Majka 'slučajno' bebu stavila u pećnicu umjesto u kolijevku

Police tape
Foto: Pixabay
11.02.2024.
u 10:10

Beba je proglašena mrtvom na mjestu, a majka je osumnjičena za ugrožavanje dobrobiti djetet

Američki mediji izvještavaju o nevjerojatnoj tragediji koja se dogodila u saveznoj državi Missouri. Policijski službenici Kansas Cityja u petak poslijepodne pozvani su na intervenciju u dom M.T. nakon dojave o maloj bebi koja ne diše.

U izjavi s mjesta događaja napisali su da je dijete pronađeno s očitim opeklinama. Svjedok im je rekao da je majka M.T. "išla poleći dijete na spavanje i pri tome ga slučajno stavila u pećnicu umjesto u kolijevku". Ne navodi se kako je došlo do te pogreške, piše Sky News.

Beba je proglašena mrtvom na mjestu, a majka je osumnjičena za ugrožavanje dobrobiti djeteta. "Svjesni smo jezive prirode ove tragedije i naša srca su otežana ovim šokantnim gubitkom. Vjerujemo da će kazneni sustav primjereno odgovoriti na ove grozne okolnosti" kratko je izjavila glavna tužiteljica okruga Jackson, Jean Peters Baker.

VIDEO Noćna potraga kod Nove Gradiške: Policija tražila krijumčare migrantima

Ključne riječi

Komentara 1

OT
otrovnijezik
14:21 11.02.2024.

Slučajno?????????????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije