Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NOVOG SADA

Užas u Srbiji: Djevojčica se zapalila tijekom igre, prevezena u bolnicu s teškim opeklinama

Djeca nastradala u prevrtanju autobusa u Bugarskoj hitno prevezena u Beograd
Antonio Ahel
10.06.2023.
u 20:58

Djevojčica (7) je u igri zapalila papir kojeg je prethodno polila benzinom, zbog čega je buknula vatra, a zadobila je teške opekline po glavi i tijelu. srećom nije životno ugrožena.

Teška nesreća dogodila se ove subote oko 12.30 sati u Melencima kod Novog Sada u Srbiji, gdje je djevojčica dobila teže opekline za vrijeme igre. Kako javlja Blic.rs, djevojčica je zapalila papir kojeg je prethodno polila benzinom, zbog čega je buknula vatra, a dijete je zadobilo teške opekline po glavi i tijelu. Hitno je prevezena u bolnicu, javljaju mediji.

Stariji brat djevojčice rekao je da se njegova sestra igrala u dvorištu te da je upalila malu vatricu u pijesku. - Prošlo je podne, otac je sjedio ispred kuće na ulici, ona se igrala u dvorištu. Kada sam vidio vatricu pitao sam je ima li upaljač i rekla je da ga nema, a onda je s kartonom natopljenim benzinom krenula prema vatri i vidio sam kako joj su joj se zapalili majica i hlače koje je imala na sebi, vrištala je.

Jedan od susjeda je svojim automobilom, djevojčicu i njenog oca odmah prevezao u zrenjaninski hitni prijem. - Rekli su mi da se vratim, otac će s njom za Novi Sad, a bilo je strašno. Vrištala je i zapomagala. Opekotine su baš velike, nisam mogao ni pogledati - užasnuto je ispričao susjed. Probali su joj skinuti majicu u kojoj je bila, ali nisu uspjeli zato što joj se zalijepila za tijelo. 

- Najvažnije je da je izvan životne opasnosti i da je stabilno. Za dalje ćemo vidjeti. Nadamo se da će rane brzo zarasti i da će se skroz oporaviti, navodi jedan od susjeda. - Djevojčica nije životno ugrožena. Kako je ustanovljeno, ima opekotine po glavi, licu, tijelu i nogama i to na oko 15% od ukupne površine kože u odnosu na cijelo tijelo. Njeno stanje je stabilno i nalazi se pod stalnim nadzorom liječnika koji prate njen oporavak.

>> VIDEO Prosvjed 'Srbija protiv nasilja': Građani uzvikuju 'Vučiću, odlazi' (snimila Lana Stanisavljević)

VEZANI ČLANCI:

Komentara 4

DA
damascus
21:14 11.06.2023.

Dnevna doza iz prekodrinske otađbine VL-a. Dok čitaoci ne polude i prestanu kupovati taj list.

DU
Deleted user
23:51 10.06.2023.

Mi smo čitali " djevojčica sa žigicama "a ovi dašnji mladi samo na fb

Avatar votum
votum
14:11 10.06.2023.

Ukleta Srbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije