Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Strava u Britaniji: Dječaci uhićeni zbog silovanja djevojke ispred trgovine, najmlađi ima 12 godina

Rochdale: Nepoznati muškarac silovao 90-godišnju ženu
Lynne Cameron/PRESS ASSOCIATION
13.02.2024.
u 08:40

Policija je dodala kako se djevojka koja je prijavila silovanje trenutno nalazi pod zaštitom specijalne policije

Četiri dječaka u dobi od 12 do 14 godina uhićeni su u Velikoj Britaniji zbog sumnje u silovanje, prenosi BBC. Prijava o ovom strašnom zločinu došla je policiji u Manchesteru ove subote u poslijepodnevnim satima, a dječaci se trenutno još nalaze u pritvoru. 

Policija je dodala kako se djevojka koja je prijavila silovanje trenutno nalazi pod zaštitom specijalne policije. Osim toga, navodi se kako je do silovanja došlo na parkiralištu ispred trgovine, oko 100 metara od ulaza u trgovinu i oko 50 metara od stanice metroa. 

Forenzičari su također izašli na teren s policijskim psima te pretražuju cijelo područje zbog dokaza. Također su pozvali i sve koji su možda vidjeli napad da im se jave.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Bujali prosvjedi u Francuskoj: Vlada mobilizirala 15.000 policajaca

Rochdale: Nepoznati muškarac silovao 90-godišnju ženu
1/35

 

Komentara 6

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:53 13.02.2024.

Već smo se navikli na takve novosti jer su skoro svakidašnje. I znamo tko takve stvari radi ali ni to ne uzbuđuje više nikoga. Netko kaže da se mora imati razumjevanja jer kada se ne jede svinjetina dođu ti svakojake agresivne ideje u glavu, što ima neku logiku i podlogu u stvarnosti. Refugies welcome, šta ima veze to malo silovanja pljački i nasilja.

NO
nogobus2
09:17 13.02.2024.

To su migranti ili Pakistanci sa engleskom putovnicom (koje ne smatram Englezima, putovnica je nebitni komadic papira). Bilo je nedavno takvih slucajeva u Rotheramu, Huddersfieldu, Manchesteru itd. koje su mediji do zadnjega pokusali zataskati. AP-ova migrantska politika ce u uskoro izazvati ovakve slucajeve i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije