Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO JE

Strava u američkoj zračnoj luci: Zaposlenika na Silvestrovo usisao motor upaljenog zrakoplova

Zra?na luka Bruxelles u Zaventemu
Foto: James Arthur Photography
1/2
02.01.2023.
u 14:10

Zračna luka Montgomery odmah je nakon incidenta koji se dogodio oko 15 sati bila zatvorena, no ponovno je bila otvorena u večernjim satima

Zaposlenik američke aviokompanije u zračnoj luci u Alabami preminuo je u stravičnoj nesreći koja se dogodila u poslijepodnevnim satima ove subote. Zaposlenika je, naime, navodno usisao upaljeni motor zrakoplova koji je bio parkiran na prije planiranog leta za Dallas u Teksasu.

Vlasti su potvrdile ovaj incident, prenosi Daily Mail, ne navodeći identitet muškarca. Ipak, poznato je kako se radi o zaposleniku aviokompanije Piedmont Airlines, podružnice American Airlinesa.

Zračna luka Montgomery odmah je nakon incidenta koji se dogodio oko 15 sati bila zatvorena, no ponovno je bila otvorena u večernjim satima. Vlasti su tako najavile kako je u tijeku istraga, a iz aviokompanije su uputili izraze sućuti obitelji.

''Oko 15 sati naš zaposlenik na tlu je bio uključen u incident sa smrtnom posljedicom, a zasad nema drugih poznatih informacija. Naše su misli i molitve s obitelji pokojnog'', objavili su. 

Oglasio se i direktor zračne luka Wade A. Davis.

''Rastužila nas je vijest o tragičnom gubitku jednog zaposlenika Piedmont Airlinesa. Naše misli i molitve su s obitelji u ovo teško vrijeme'', kazao je. 

>> VIDEO Vlada danas donosi novu uredbu o cijenama goriva, Petrol i Crodux i dalje imaju više cijene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije