Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZATORI ZNALI ZA ŽIVOTINJU

Strava na utrci: Razjareni bik napao bicikliste, sve je snimljeno kamerom

Foto: Screenshot
1/2
17.02.2022.
u 10:30

Na snimci se vidi kako bik stoji uz stazu, a kada je kraj njega pokušao proći jedan biciklist, razjarena životinja ga je napala. Nakon što ga je srušio s bicikla još jednom ga je udario rogovima

Biciklisti koji su sudjelovali u biciklijadi u središnjoj Kaliforniji neugodno su se iznenadili kada su na stazi ugledali razjarenog bika koji je napao neke sudionike. 

Biciklist Richard Pepper koji je i sam bio sudionik utrke Rock Cobbler snimio je kako bim napada jednog od sudionika na dijelu staze na području Bakersfielda koja je prolazila kroz privatni stočarski ranč. 

Na snimci se vidi kako bik stoji uz stazu, a kada je kraj njega pokušao proći jedan biciklist, razjarena životinja ga je napala. Nakon što ga je srušio s bicikla još jednom ga je udario rogovima. 

 

- Kasnije sam tek doznao od jednog od organizatora da su bili svjesni bika na imanju pa su ga prije utrke odvezli na drugu stranu velikog ranča, no životinja se ipak vratila na dio kroz koji je prolazila utrka - ispričao je Papper. 

Kada su došli do dijela staze gdje je bio bik, 15-ak biciklista se zaustavilo, no bilo je i onih optimističnih koji su mislili kako će proći kraj životinje. Neki su u tome i uspjeli, no bik je napao i udario tri biciklista. 

Srećom, nitko od biciklista nije ozlijeđen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije