Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova saznanja

Strauss-Kahn sumnja da je žrtva političke zavjere

'Former International Monetary Fund chief, French Dominique Strauss-Kahn answers questions by French journalist Claire Chazal during the TV news broadcast by French TV station TF1, in Boulogne-Billanc
'FRANCOIS GUILLOT'
26.11.2011.
u 21:52

Kahn je, navodno, prije uhićenja bio upozoren kako je e-mail koji je poslao supruzi sa svog Black Berryja, pročitan u uredu francuske stranke UMP

Najnovija saznanja možda upućuju na to da je bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss Kahn bio žrtva političke zavjere javlja BBC.

Naime, otkriveno je kako postoji mogućnost da je njegov mobilni telefon bio prisluškivan. Kahn je, navodno, bio upozoren u tekstovnoj poruci na dan njegova uhićenja, kako je e-mail koji je poslao suprugi sa svog Black Berryja, pročitan u uredu UMP stranke koja je ujedno i stranka kojoj pripada trenutni francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

Kahn se namjeravao kandidirati na izborima za francuskog predsjednika 2012. godine i u anketama provedenim do uhićenja bio je favorit francuskih građana.

Također navodno postoji i snimka koja prikazuje dvoje zaposlenika hotela u kojem se dogodilo navodno silovanje, na kojoj se vidi kako međusobno čestitaju nakon saslušanja Nafissatou Diallo koja je optužila Khana za pokušaj silovanja.

Glavni tajnik UMP-a Jean François Cope odbacio je cijelu priču kao besmislenu i "apsolutno smiješnu" dok Kahnov odvjetnik kaže kako oni ne mogu isključiti da je Kahn možda bio žrtva urote koja je napravljena da ga se politički uništi.

Mobilni telefon je nestao nešto prije uhićenja i nije pronađen.

 

Komentara 9

TO
Toni50
00:53 27.11.2011.

Nova saznanja su samo za glupe i naivne ili blesave.. A Strauss-Kahn ZNA da je žrtva političke zavjere..

OB
-obrisani-
01:39 27.11.2011.

I sad zamislimo da se zavjera nije dogodila ili da nije uspjela.Ovaj nasilni i seksualno poremećeni lik bi postao predsjednik Francuske.Pogledajte kompleksaša Sarkozija ili pedofila Berlusconija i zapitajte se kakav je to profil ljudi kreirala,negativna medijska selekcija koju gledamo iz dana u dan,da su glavešine velikih država postali nastrani bolesnici ! Nije to slučajno !

JA
jaruzelskia
23:48 26.11.2011.

Ajde, end? No end!! Ntko je htio tvoj posao; nezavisne zapadne novine su napravile ostalo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije