Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVILA INFEKCIJU
Povratak na članak

Strašno: Mladu Britanku ubo komarac, nekoliko dana kasnije preminula

Pilotska vježbenica u aviokompaniji easyJet iz Bury St. Edmundsa nakon uboda komarca u čelo razvila je infekciju koja se potom raširila na mozak

Komentari 3

WT
WTF!
10:29 07.07.2022.

Pfizer,nuspojave covid cjepiva /javno izvješće/: Brain stem embolish (embolija moždanog debla),Brain stem thrombosis (tromboza moždanog debla),Septic embolus (septička embolija). Komarac?!? Kak da ne,možda samo okidač,ne i glavni uzrok.🦟

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:40 07.07.2022.

dogodilo se to točno prije godinu dana... super vijest. a sad vijesti o isusovim čudima, prije 2.000 i kusur godina... jer večernjaku očito vijesti su vijesti, nevažno kad se događaj zbio. ajmo i o krunidbi kralja tomislava, događaju za koji ne postoji ni jedan jedini dokaz, ni za vrijeme ni za mjesto, ni za prisutne. ali naši povjesničari su se našli, i većinom odlučili da je datum taj i taj, mjesto to i to. ko da rade za večernjak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.