Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Strašan slučaj u SAD.u: Obiteljski pas ubio novorođenče i ozlijedio roditelje

Foto: pixabay
11.03.2024.
u 21:03

Imena žrtava nisu odmah objavljena, a dužnosnici nisu razjasnili trenutni status životinje.

Američke vlasti objavile su da je ubijeno novorođenče u napadu psa u obiteljskoj kući u New Jerseyju tijekom vikenda. U napadu su ozlijeđeni i roditelji nesretnog djeteta. Policija je dobila dojavu malo prije 6:30 u subotu ujutro. 

Vlasti su rekle da su policajci otkrili da su majka i dijete "zadobili ozbiljne ozljede od psa". Beba je proglašena mrtvom na mjestu događaja, a majka i otac su prebačeni u bolnicu na liječenje. Imena žrtava nisu odmah objavljena, a dužnosnici nisu razjasnili trenutni status životinje. Vlasti su opisale istragu kao "aktivnu i kontinuiranu" i zamolile sve koji imaju informacije ih kontaktiraju. U ovom trenutku nije poznata pasmina psa koji je navodno počinio napad, pišu ABC News.

Pogled iz zraka na poplavljeno područje gdje je voda na cestu izbacila brod

1/10
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar spica1
spica1
09:08 12.03.2024.

uz dužna poštovanja prema svemu živome, al "cuckoljublje" je zapravo gadna dijagnoza!

CH
chemica
22:32 11.03.2024.

Nije objavljena pasmina psa...Ja se kladim na pudlicu. Zločeste su to i izuzetno krvoločne živine, a čovjeka prikolju samo tako.

DO
doktorica
18:52 12.03.2024.

pas ne ubija one koji ih hrane i odgajaju od malena,nisu poznate sve okolnosti tragedije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije