Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
određen mu istražni zatvor

Strašan slučaj iz Splita: Maloljetnica prijavila mladića da ju zatočio na deset dana i prijetio joj

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.11.2023.
u 14:14

Neslužbeno se doznaje da je oteta djevojka 17-godišnjakinja kojoj je sloboda bila oduzeta deset dana

U jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je 21-godišnjak kojega je maloljetna djevojka prijavila da joj je prije dva mjeseca oduzeo slobodu, deset dana ju držao zatočenu i prijetio joj, doznaje se u splitskoj policiji i na sudu. Policija je medije šturo izvijestila da im je u nedjelju maloljetnica prijavila događaj iz rujna zbog čega su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenih djela prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode. 

Kratko su naveli da 21-godišnjaka sumnjiče da je u rujnu ove godine više dana, protiv njene volje, držao u kući oštećenu maloljetnicu pri čemu joj je upućivao i prijetnje. Uz kaznenu prijavu je 21-godišnjak u ponedjeljak predan pritvorskom nadzorniku, a  dežurni sudac istrage odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Neslužbeno se doznaje da je oteta djevojka 17-godišnjakinja kojoj je sloboda bila oduzeta deset dana, objekt u kojem se nalazila je u Splitu, a slučaj je prijavila policiji u pratnji punoljetne osobe.

VEZANI ČLANCI:

Policijski službenici zaprimili su prijavu oštećene maloljetnice 5. studenoga. Temeljem prijave, navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenih djela Prijetnje i Protupravno oduzimanje slobode.

"Naime, spomenutog 21-godišnjaka se sumnjiči da je u rujnu 2023. godine više dana protiv volje držao u kući oštećenu maloljetnicu pri čemu joj je upućivao i prijetnje. Uz kaznenu prijavu 21-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku", stoji u današnjem policijskom priopćenju. 

VIDEO Reakcija Coca-Cola Hrvatske o strašnom slučaju trovanja: To je izoliran slučaj, zabrinuti smo i surađujemo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije