Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brinu ih mjere
Povratak na članak

Strani turisti žele na odmor u Hrvatsku, no promet sputavaju različita ograničenja i mjere

Za Uskrs je teško očekivati veći turistički promet zbog mjera koje su na snazi zbog trećeg vala pandemdije

Komentari 3

LU
Ludwik
10:07 20.03.2021.

Sa ovim šikaniranjem na granici i ovim mjerama zaboravite na ozbiljniju turističku sezonu. Nećemo u većem broju dolaziti niti mi što imamo vlastite nekretnine i bližu rodbinu u RH. Za Božić su dokazali koliko su priglupi i nesposobni, umjesto online slanja negativnih testova ili prijave tranzita kroz RH, stvorili su kilometarske kolone i osmosatna čekanja za prelazak granice.

VL
GL
glupokorisničkoime
09:38 24.03.2021.

Bilo bi najbolje da turisti ostanu doma i plačaju internetom. Zašto praviti gužvu? Zabraniti ulazak i uvesti kazne zbog neodržavnaja nekretnine. (Nadam se da če vodeči svatiti sarkazam)

VL
ST
Stipan
20:47 20.03.2021.

Stotine kilometara kolone čekaju za ulazak u hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.