Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE SAKUPITI 76 RUKU
Povratak na članak

Izbori u Hrvatskoj tema svjetskih medija: Svi spominju Penavu i Domovinski pokret

BBC piše kako rezultati pokazuju kako se Hrvatska priprema za tjedne političke trgovine kako bi se vidjelo može li doći do vladajuće koalicije ili pak, ako to ne uspije, može li doći do održive manjinske vlade.

Komentari 8

Avatar Behemot
Behemot
10:19 18.04.2024.

Rijeke, Možemo i Fokus imaju 50.000 glasova više od HDZ-a odnosno 7%, a 8 mandata manje, odnosno 15% manje. Zbog izbornog inžinjeringa, glas HDZ-a vrijedi 22% više od oporbenih. Tako da je HDZ glatko izgubio izbore ali će sa žetončićima pokušati ponovno prevariti volju birača.

VL
TU
TutoBruto
10:05 18.04.2024.

Kingmaker? Cemu to? Cemu strane rijeci kada postoje Hrvatske. Nekoc su malogradjani da bi ispali pametni korisitili izvedenice iz Njeamckog i Talijanskog a danas vidim moda je engleski jezik.

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
10:11 18.04.2024.

Na Balkanu dalje kola vode domoljubni a balkanska raja ostaje svoja na svome korumpiranome i rasprodanome jer ima nas prave hrvate.

VL
Avatar Kato
Kato
10:38 18.04.2024.

Sama pomisao na Peđu Grbina i Milanovica na celu zemlje je gore od svakog filma strave i užasa. Taj scenarij bi nas ne samo politicki i ekonomski bacio 20 -30 godina unazad nego bi i sirom otvorio vrata srbiji za ulazak u EU. Naime EU gleda svoje interese a njih je najmanje briga za zrtve i pakao koje je hrvatski narod prezivjeo 90' ih godina. Zato, a to sam par puta naglasio, u ovom trenutko najbolja opcija za hrvatsku je ta koalicija HDZ i DP.

VL
ZA
zagabria5
10:26 18.04.2024.

Penava je ponosan što je izdao svoje birače i priključio se nositeljima korupcije i kriminala protiv kojih se lažno borio i zato pridobio birače. Tako to ide u Hrvata, čim gore tim bolje. Nastavlja se rastakanje i uništavanje Hrvatske na svim poljima, lažni domoljubi sada udruženi sa ubivšim u.d.b.a.š.i.m.a i kriminalom. Stranci su zadovoljni jer im je ostala vjerna ekipa da rade što hoće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.