Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilikom redovne kontrole

Stranci na ulazu u Hrvatsku ostali bez narkotika

trava
Goran Kovačić/PIXSELL
09.06.2014.
u 12:07

S drogom je zatečeno osam osoba - troje Nijemaca, po dvoje Švicaraca i Slovenaca i Francuz u šest automobila

Tijekom proteklog vikenda na graničnim prijelazima u Primorsko goranskoj županiji , Rupa , Pasjak i Brod na Kupi, granični policajci zaplijenili su ukupno 9,20 grama marihuane, 6,08 grama hašiša, 0,50 grama kokaina, 1 gram amfetamina i nekoliko komada raznih tableta. Narkotici su otkriveni prilikom redovne kontrole vozila i putnika, sve redom stranih državljana, na ulazu u Hrvatsku.

S drogom je zatečeno osam osoba - troje Nijemaca, po dvoje Švicaraca i Slovenaca i Francuz u šest automobila. Svi su prekršajno procesuirani, a narkotici su im oduzeti.

>> Zaplijenili 1,6 kg heroina i oko 1 kg kokaina vrijednog 2 mil. kn!

Ključne riječi

Komentara 2

AH
alan.heigl
13:03 09.06.2014.

ukupno oko 1500 kn vrijednosti droge u 6 auta. mora da su strugali sa špahtlom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije