Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAEXIT PO EU
Povratak na članak

Danska prva otvorila škole, i Njemačka ublažuje mjere, ali s oprezom

Strah roditelja u Danskoj: Moje dijete nije pokusni kunić za Covid-19

Komentari 9

DU
Deleted user
07:45 16.04.2020.

Naravno sada je postalo potpuno jasno da pandemiju više zaustaviti ne možemo, osim stjecanjem imuniteta 80% populacije(nadamo se). Budući da je praksa pokazala da možemo donekle kontrolirati brojčanu količinu novozaraženih , treba nastaviti tempom koji mogu pratiti bolnice, u pružanju pomoći, vezano uz maksimalni mogući broj novozaraženih, kako bi proces stjecanja imuniteta 80% populacije trajao što kraće (neke pandemije u povijesti, zbog sporog kretanja ljudi tada trajale i po 4 godine). To je bitno zbog gospodarskog opstanka globalnog svijeta i sprječavanja gladi i posljedica glad,i dok se ne pokrenu opet relativno samodostatne ekonomije manjih zajednica. Dobro je što je svijet ulagao ogromne novce na proizvodnju lijekova, ali je nažalost potpuno zapostavio najbolju tvornicu lijekova, ljudski imunološki sustav i njegovo podupiranje i istraživanje istog. Ta tvornica lijekova (imunološki sustav) uvijek pronađe lijek ako je u funkciji, ako ima sve potrebne elemente dobivene iz hrane i pića uz pomoć sunca, samo je potrebno u nju "ulagati" i istraživati, od rođenja do prirodne smrti kod svih živih bića.

VL
ZD
ZdravkoRebic
10:21 16.04.2020.

Mudar potez, bit će to dobro.

VL
OK
okvarbudovič
02:11 16.04.2020.

sto je trulo u drzavi danskoj.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:28 16.04.2020.

Stavili djecu u kaveze i to nazvali otvaranje škola?!?! I to samo nekoliko? 40 000 roditelja ne žele ni čuti za to? No dovoljno za domaću SSZ *stoku sitnog zuba* da poludi na "stožer i državu".

VL
Avatar abakus
abakus
22:17 15.04.2020.

"Njihov zaključak temelji se na pretpostavci da će bolest Covid-19, koju izaziva koronavirus, postati sezonska, kao i u slučaju drugih koronavirusa odgovornih za prehlade." --- Ma nemojte?! Ozbiljno?! Pa naravno da će se ovaj virus non-stop vraćati, to je svakome tko zna zbrojiti dva i dva od početka bilo jasno :D Kao što je, na žalost, jasno i to da ova umjetno podignuta korona-histerija ima svojih razloga i ciljeva koji nemaju nikakve veze s ovim virusom.

VL
CH
chanchir
07:58 16.04.2020.

i mi cemo kad nam iscidu svu lovu,,,,,hvala na pitanju i naravno hvala vladi

VL
WI
wimneiainneia
22:03 15.04.2020.

Sve drzave mogu polako popustati sa mjerama u okviru svojih suverenih granica koje moraju ostati zatvorene da nas trgovci robljem ne napadaju. A EU-ropsku zlocinacku tvorevinu treba hitno rastakati, posto su oni bankrotirali, i vratiti se na klasican kapitalizam Fifty-Fifty u Europi i citavom zapadnome svijetu, inace se mora uvesti nacizam u Europi, a to im Amerikanci nikada nece dozvoliti, oni ce ih sravniti sa zemljom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.