Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jastrebarsko
Povratak na članak

Stradala na povratku iz crkve

Neslužbeno, žena je hodala uz rub ceste, sa štakom, navodno se vraćajući iz crkve. Automobil ju je udario na samome kućnom pragu.

Komentari 3

PU
placenik_udbe
08:50 15.01.2010.

jos jedan primjer da nije bas pametno ic u crkvu:)))

VL
MM
Mladen Miletić
01:02 15.01.2010.

17.45 sati, a kada je stigla hitna pomoć još je bila pri svijesti. Ljudiu znaju koji su malo svjetliji kada se doveze 82 godišnji u bolnicu da mu se pruži pomoč tako da mu se izmjeri tlak i u krevett pa čemo vidjeti šta če biti sa njim sutra prekosutra ako preživi. ! Hodanje uz i po cesti jel država negradi sigurnie pješačke nogostupe. Greška krivica. Nadalje ljudi koji se moraju kretati uz cestu morali bi nosti reflektirajuče oznake ili neko osvjetljenje radi vlastite sigurnosti

VL
OB
-obrisani-
12:23 15.01.2010.

placenik_udbe,dao bog da se i tebi desi tako nesto po povratku iz tebi DRAGE USTANOVE!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.