Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI SELJAKA

Stožeri za obranu ili za politički rat: Brzo se otkrije jesu li vođe bunta instrument i lutke u nečijim rukama

11.12.2023.
u 15:30

Tomislav Pokrovac nije svinjogojac. Upravo mu to spočitavaju oponenti, što im je ujedno i jedan od argumenata za tvrdnju kako je prosvjed svinjogojaca politički motiviran, a Pokrovac “montiran” na čelo te pobune. 'Zar je Matije Gubec uzgajao svinje?', odgovorio im je on

Komentara 10

MA
majeltomoguce
16:52 11.12.2023.

Ljudi imaju doma životinje za klanju - vrijeme je za kolinje - zahtjevaju da zakolju zdrave životinje - a to im se brani?!?! Što tu nije jasno???

MA
majeltomoguce
17:40 11.12.2023.

Nezgodno da, a onda je rješenje to da se ne smije zaklati niti jedna?

KA
Kapitol
00:04 12.12.2023.

Jedno se dobro vidi i iz Svemira - svi koji se bore za svoje selo su ekstremisti i sumnjivci i treba ih kritizirati. I to zato jer ih ova Vlada takvima opisuje. Zalosno. Unistena je industrija, na redunje stocarstvo paa dolazi ribarstvo i peredarstvo. Na kraju poljoprivreda. Odlicna tiha diplomacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije