Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na peticiju

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara protiv politizacije

vukovar
Goran Ferbezar/PIXSELL
28.01.2013.
u 14:15

Svaki pokušaj bilo koje političke stranke kojim žele dovesti Stožer u usku spregu sa svojim aktivnostima najoštrije osuđujemo i od njih se ograđujemo, priopćili su

Kao reakcija na potpisivanje peticije protiv uvođenja ćirilice u Vukovar od strane HSP dr. Ante Starčević, koja se provodila u Jastrebarskom, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara donio je odluku da oduzimaju pravo svakoj političkoj opciji ili stranci da poduzima bilo kakve aktivnosti u ime i za račun Stožera.

- Svaki pokušaj bilo koje političke stranke kojim žele dovesti Stožer u usku spregu sa svojim aktivnostima najoštrije osuđujemo i od njih se ograđujemo. Stožer za Hrvatski Vukovar apsolutno je nepolitičan. Potpora Proglasu i zahtjevima Stožera je dobro došla od svake političke stranke, a naročito parlamentarne, navodi se u priopćenju Stožera kojeg potpisuje predsjednik Tomislav Josić.

>> Ćirilica i srpski u Vukovaru, ali ne i na Ovčari, Trpinjskoj cesti, bolnici

Komentara 1

RS
ratovao sam protiv petokrake
18:54 28.01.2013.

a to je onaj isti stožer za naseljavanje srba na kosovo,pa da sad nam je jasnije!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije