Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisak
Povratak na članak

Stožer traži hitan sastanak s premijerom zbog rafinerije

Ibrahim Novljaković, predsjednik udruge branitelja Domovinskog rata INA Sisak, koja broji 400 članova, najavio je i moguće prosvjede, o čemu će odlučiti nakon sastanka s premijerom.

Komentari 5

Avatar Piktor-
Piktor-
20:39 22.01.2018.

ing-12345 ! Bujui onda gubitke dijelili na 150 000 dijelova ?

VL
I1
ing-12345
19:21 22.01.2018.

Nažalost uzalud vam trdu svirači, jer vam je lijepo poručio u petak ministar Čorić da je ovu odluku o zatvaranju dijela proizvodnje u rafineriji Sisak jednoglasno prihvatio Nadzorni odbor INA-e, gdje sjede i predstavnici vlade RH. to znači da susu se Plenki i Čorić o ovme dogovorili sa MOL-om. I kako vam je već ministar Čorić poručio prošli tjedan ako nemate kruha jedite kolače. A ja vam poručujem, organizirajte protest na trgu Bana Jelačića na kojem će se skupiti barem 150.000 građana Hrvatske i to vam je jedina šansa da spasite rafineriju u Sisku.

VL
CA
campa
11:24 23.01.2018.

Ovo se zove suradnja MOL-a i vlade RH.Unaprijed dogovoren postupak zatvaranja Sisačke rafinerije.Vladu nije briga gubitak radnih mjesta i strateški interes države .Vladi su bitni interesi menađmenta INA-e koju zdušno podupire ministrica Dalić koja po meni svijesno pokapa INA-u a a i ostali dio privrede.Njoj je važan Agrokor ostalo nije bitno.Za godinu dana nečemo imati niti jednu strateški važnu vrtku u našem vlasništvu.Mladi se iseljavaju a nama će članice EU kad preberu izbjeglice poslati višak neukih i politički nepodobnih kojima čemo se mi morati baviti.

VL
GA
gamarema
19:00 22.01.2018.

Ajmo sad HDZ-ovci, gdje ste, ovo su vaši zakuhali. Dajte nekakavo rješenje. Ili vam ovo isto spada pod ljevičarske podvale i sl.?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.