Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret

Stotinu međimurskih parova proslavilo dijamantni i zlatni pir

'19.02.2010., Zagreb - Josip Mrzljak, varazdinski biskup i predsjednik Hrvatskog Caritasa, u Gradskom poglavarstvu, Radicev trg.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
17.05.2011.
u 12:05

To je bio već 19. godišnji susret bračnih parova, jedinstven u Hrvatskoj, u organizaciji Udruge umirovljenika Međimurske županije, koja je od 1992. godine do danas uspjela okupiti više od 1200 parova

GORNJA DUBRAVA – Godišnjice proslavljate u važnoj godini za hrvatski narod koji se raduje pohodu pape Benedikta XVI., koji dolazi na susret hrvatskih katoličkih obitelji – poručio je varaždinski biskup Josip Mrzljak bračnim parovima koji su Gornjoj Dubravi proslavili 50 i 60 godina braka. To je bio već 19. godišnji susret supružnika, jedinstven u Hrvatskoj, u organizaciji Udruge umirovljenika Međimurske županije, koja je od 1992. godine do danas uspjela okupiti više od 1200 bračnih parova. U Gornjoj Dubravi okupilo se ove godine njih stotinjak. Biskup Mrzljak kazao je da je iz njihova bračnog zajedništva poteklo i mnogo novih života. Na svečanosti je bio i župan Ivan Perhoč, koji je također čestitao parovima na dijamantnim i zlatnim pirevima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije