Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmamilo ih sunce

Stotine Zadrana uživa u šetnji rivom: Kafiće su zamijenili kavom za van

Zadrani uživaju u šetnji rivom
Foto: Frane Šarić
1/2
13.12.2020.
u 13:18

Danas je, nakon nekoliko tmurnih dana, došlo "Lucijino" razvedravanje pa su ga mnogi odlučili iskoristiti

Kafići su zatvoreni od 28. studenog, već nešto više od dva tjedna, a zbog toga i lošeg vremena ulice brojnih hrvatskih gradova gotovo su prazne. 

Prvi period zatvorenih ugostiteljskih objekata bio je na proljeće, no onda su građani pojurili u prirodu. Šetali su parkovima te odlazili izvan gradova gdje nije bilo toliko ljudi kako bi održavali propisanu distancu. Međutim, vrijeme je tada bilo znatno drugačije. 

U posljednja je dva tjedna, od zatvaranja ugostiteljskih objekata, znatno hladnije i vrijeme je nepovoljnije. Kiša je česta diljem zemlje, a pao je i snijeg. Danas je, nakon nekoliko tmurnih dana, došlo "Lucijino" razvedravanje pa su ga mnogi odlučili iskoristiti jer neće predugo trajati. Tako su, primjerice, prekrasno nedjeljno vrijeme i sunce izmamili Zadrane iz njihovih domova. 

VIDEO Zadrani uživaju u šetnji rivom

Stotine Zadrana tako je uživalo u šetnji zadarskom rivom uz zvuk morskih orgulja. Uz to, mnogo njih se počastilo i kavom za van, koja se još uvijek može kupiti na nekim mjestima kao što su pekarnice ili benzinske postaje.

U šetnji jedni drugima nisu smetali pa se na širokoj rivi pridržavali epidemioloških preporuka te održavali distancu. Također, neki od njih su i na ovom boravku na otvorenom preko lica nosili zaštitnu masku. 

Ključne riječi

Komentara 10

MA
Maux
14:56 13.12.2020.

Super! A poslije lijepo kod prijatelja i rodbine u sigurnim uvijetima doma na ručak ...

Avatar nosac
nosac
13:30 13.12.2020.

joj pa kako su samo mogli, ajmo senddvičari pišite da je to peta kolona ravnozemljaši neodgovorni

DU
Deleted user
13:29 13.12.2020.

Mila majko, kada će onaj gradski HDZ popločati ovu rivu, više. Koja sramota od gradske vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije