Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi zabilježeni slučaj
Povratak na članak

Stolarijom otplatio rad za opće dobro

Probacijska služba odmah je trajno raskinula ugovor o suradnji s azilom

Komentari 5

Avatar maxist
maxist
12:17 01.01.2015.

"rad za opće dobro" je samo po sebi povlaštena kategorija,ali jest rad,- pa ne vidim baš osobitu potrebu za jašenje na detaljnom definiranju jer svakako je vrednije od "treniranja golfa" ili nabijanja kondicije u teretani...(za što nije bilo službene intervecije !?)..... država je mišićava na sirotinji i sitnom kriminalu ,a izlazi u susret "društveno prihvatljivim likovima"- tipa, Horvatinčić, Vidošević, Mačešić, i zna se ......neovisno o milijardama ili broju mrtvih...

VL
NA
nasunis
15:22 01.01.2015.

Bas dobro, umjesto da je bez veze setao pse, napravio je pvc stolariju, po meni za opomenu ravnateljici

VL
JA
james49
09:29 01.01.2015.

I neka onda netko kaže da smo nesposobni zaraditi.

VL
Avatar patkovic
patkovic
13:56 01.01.2015.

odlično je to napravila za svoju firmu , kakve veze ima što je vozio pod zabranom , neka plati kaznu i gotovo , nije to šerijatsko pravo

VL
OB
Objektivno...
14:41 01.01.2015.

Šta je pisac htio reći? Da je Čobi ispo Helbinac? Naiva? A tko je kontrolirao Čobija da slučajno ne udara belot dok drugi gule krumpire?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.