Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj sajmišta
Povratak na članak

Stoka se uopće neće prodavati, a za ostalo se traži nova lokacija

Sanitarna inspekcija zatvorila je sajmište i mi smo taj prostor iznajmili za parkiranje kamiona, da ne zjapi prazan, rekao je gradonačelnik Davor Žmegač

Komentari 2

DJ
djakputnik
11:57 09.01.2011.

Kako se u prostorima športskog rekreacijskog centra u Kutini održava nastava visoke poslovne škole Libertas, studenti će imati priliku u praksi vidjeti kako se trguje. No, ja ipak mislim da će neki lokalni HDZ-ovac ili HSLS-ovac omastiti brke prodajom svoje zemlje za novi plac. U Kutini već viđeno i ništa novo. Kao na \"Trgu kutinskih poglavara\".

VL
SV
sveznalica100
11:58 10.01.2011.

A baš u zadnje vrijeme o Kutini slušamo samo pohvale.Gosp.Žmegač, ovo Vam nije trebalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.