Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbi bi ispitivali

Što Zver zna o ubojstvu čovjeka koji je zadnji pričao s Arkanom?

sretko kalinić
VL
27.07.2010.
u 20:13

Tužitelje zanimaju pokušaji likvidacija Andrije Draškovića i Zorana Nedovića te likvidacija Branka Jevtovića

Srbijansko tužiteljstvo zatražilo je da se Sretko Kalinić Zver, pripadnik zemunskoga klana kojeg je prije dva mjeseca na Rakitju ranio “suborac” Miloš Simović, ispita zbog pojedinih likvidacija u Srbiji. Kako neslužbeno doznajemo iz srbijanskih izvora, tužitelje s one strane granice zanima što Kalinić zna o pokušaju likvidacija kontroverznih beogradskih biznismena Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka 2004. te o likvidaciji Branka Jevtovića Jorge.

Na svu je trojicu više ili manje uspješno pucano tijekom ljeta i jeseni 2004., a Drašković i Nedović samo su čudom preživjeli te napade. No njihovi tjelesni čuvari nisu bili te sreće, pa su jednom i drugom po dvojica osobnih čuvara ranjena te po jedan ubijen. U vrijeme tih događanja, srbijanski su mediji pisali kako je riječ o osveti zemunaca za ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, srbijanska javnost, nikada dokazano, nagađala je da Drašković stoji iza Arkanove likvidacije, a Jevtović je bio jedan od posljednjih koji ga je malo prije ubojstva vidio živog te se s njim rukovao.

Komentara 9

AV
avijaticar
14:21 28.07.2010.

arkan vas je zaje...njih u krajini,zna se zasto je glumio nacionalistu,radi sverca,trebo je da radi za hrvatsku prvo

BA
Barts
22:11 27.07.2010.

Da bice to vrlo zanimljivo ,navodno su svetili Zeljka alias Arkana (nadimak Arkan je dobio sa imena od laziranog turskog pasosa) a u stvari su ubili svedoka dragocenog za sud.

OB
-obrisani-
10:28 28.07.2010.

Irina_Brankovic : Irina kada bi se ti kandidovala za predsednika imala bi moj glas 100%!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije