Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrazovanje
Povratak na članak

Što sve treba promijeniti u školama

Profesori i učenici otkrivaju probleme važne za reformu obrazovanja

Komentari 11

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:07 06.02.2015.

Zaključak? Ukinut će učenje i napraviti "tvornice" za amerikanizirane sluge. The end.

VL
UI
Uvijek_iskreno
20:14 06.02.2015.

Prvo sposobnog ministra postavit, sto je nemoguce uz zokija i kompaniju

VL
AN
AnusCroatica
21:57 06.02.2015.

Broj komentara govori koliko je ova tema važna. Nazdravlje! Drugo, proračun za obrazovanje manji je od lani a manji je predviđen i za iduće dvije godine! Toliko o važnosti obrazovanja. Treće, sve dok se cjelokupna javnost bolje razumije u nogomett od samih nogometaša i u obrazovanje od samih učitelja, nema nam boljitka. Odnosno, sve dok vlast dozvoli da se svi bolje razumiju u obrazovanje od samih učitelja...

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:10 07.02.2015.

Novi Svjetski Poredak i obrazovanje sluga! Tko jos hoce da obrazuje sluge? Sto gluplji to se s njima bolje vlada. Zasto bi onda sluge skolovali? Sto je bilo obrazovanja u drazvnim skolama bilo je- toga vise nece biti! Sad ce obrazovani biti oni koji ce moci platiti privatne skole. Globalana svjetska vlada i Novi Sjvetski Poredak vrsi promjenu edukacije na globalnom nivo. Anit-humana UN Agenda 21 / Plan 21 se provodi! A svi okrecu glavu u drugu stranu!

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:27 07.02.2015.

Sta ce slugama obrazovanje? Sluge ce uskoro biti cipirane tako da nece moratati ni ime imati - bit ce cipirani brojevi. Predmeti koje Novi Svjetski Poredak uvode to su indoktrinacije "lazno globalno zatopljavanje". Pravljenje od plina zivota CO2 monstruma (plina koji mi izdisemo a biljke se hrane s njim i proizvode kisik za nas koji mi udisemo). Ali i to ce biti previse za njihove vakcinama ostecene autisticne mozgove!

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:34 07.02.2015.

Odite na Mark Dice youtube kanal da vidite kakvo je obrzovanje u javnim skolama u USA.Inc. Mark Dice iznosi javnosti problematiku o katastrofalnom obrazovanju javnih skola u USA.Inc. Pogledajte dobro, Ne znaju osnovne stvari-osnovne stvari. Tako ce i kod nass biti. Zasto bi sluge bile obrazovane? Zasto bi sluge nesto znale? Sluga se treba sto prije rijesiti! Zato imamo Chemtrailse, Cijepiva, GMO, pesticide po hrani i u vodi! Bas je lijepo biti pod USA.Inc cizmom!

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:35 07.02.2015.

Zasto li VL brise komentare poslani na temu obrazovanja?

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:41 07.02.2015.

Ali nista ne brinite Melinda & Bill Gates fond pobrinut ce se sa njihovim vakcinama da djeci mozgovi budu osteceni i da nam djeca budu autisticna. Jer ne trebaju im pametni i zdravi mozgovi, s takvim se ne moze manipulirati. Trebaju im cipirane neznane sluge s kojim se moze raditi sto hoce! Pripremite se djeco da budete cipirani robovi i sto prije prihvatite UN Agendu 21 / Plan 21 napustite svoje kuce i dajte Novom Svjetskom Poredku prije nego vam je Plan 21 oduzme na "fini" nacin.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:21 07.02.2015.

Tko jos vise obrazuje sluge? Izgelda da Hr. narod nema blage veze u kojom pravcu nas vodi kriminalna eugenic organizacija UN i USA.inc i njihova marioneta EU. Ono sto ce djeca dobivati od "obrazovanja" je seksualna ecukacija od 5 godina gdje ce se djeca indoktrinirati da je sex sa stablom / kokoskom / istospolni itd sve u redu i "normalno". Ministar Mornar (pripadnik masona Rotary cluba) po povratku iz USA najavio je da se gradiva matematrike treba smanjiti za 30%! Jel se vi pitate zasto je on dobio naredbe da smanji ucenje matematike za 30%? Djeca ce nam za koju godinu dobiti naredbe da se djecaci oblace kao djevojcice a djevojcice kao djecaci. Kao u Svedskoj ukinut ce djevojcica i djecak / ona i on a uves ce ono! A vec imamo roditelj 1 i roditelj 2! USA sotonisti nece mirovati dok nas ne uniste! Bas je lijepo biti pod USA.inc cizmom! Blago ti se nama!

VL
PL
plavokosi
20:45 06.02.2015.

Neko tko ima malo dijete, složiti će se s menom, da uvođenje škole od devet godina je promašaj. Neznam kako će to djeca sa pet i pol godina biti spremna svaki dan ići u školu. Zato sam da se uvede devetogodišnja škola, ali sa dodavanjem devetog razreda. U tom slučaju će djeca dobiti više znanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.