Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENI ODABIR

Što se sluša u stožerima? U Mostu odzvanja Grmojina pjesma, najveći hit HDZ-a je Baby Lasagna

Zagreb: Vesela atmosfera u stožeru Mosta i partnera
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/17
17.04.2024.
u 21:08

U HDZ-u je glazba vrlo tiha, a prevldava većinom domaća glazba. Najveći hit je Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", koja se dosad čula tri puta.

U stranačkim stožerima različit je odabir hrane, ali i glazbe. Kako javljaju naši reporteri, i ovdje je bitno radi li se o lijevim ili desnim strankama. 

U stožeru Možemo pušta se većinom domaći i strani rock. Na play listi su od domaćih Let 3, Hladno pivo, Jinx i Dino Dvornik, a od stranih Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers, Florence & The Machine, Billy Idol i drugi. 

U HDZ-u je glazba vrlo tiha, a prevldava većinom domaća glazba. Najveći hit je Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", koja se dosad čula tri puta. 

 

U Mostu najviše svira Grmojina pjesma "Na tvojoj strani", bila je minimalno 15 puta. Osim toga na repertoaru su i Thompson, Dalmatino, Daleka obala, Prljavo kazalište, većinom hrvatske, poglavito dalmatinske, ali i nešto malo stranih pjesama poput "Livin' On A Prayer" Bon Jovija ili "The Final Countdown" grupe Europe. 

U stožeru Rijeke pravde je živa glazba, a slušaju se domaće pjesme od Haustora, Zabranjenog pušenja i drugih.

Kod  Domovinskog pokreta uglavnom se puštaju domoljubne pjesme od Thompsona, Daleke obale, tamburaša i drugih. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije