Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI RAST KAMATA

Što se dogodilo u Hrvatskoj da su cijene još više narasle? Analitičari: Ovo više nije uvozni problem

Šibenik: Bogata ponuda voća i povrća no ipak uz visoke cijene
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.11.2022.
u 20:45

Novi je to neslavni inflacijski rekord samo mjesec i pol uoči ulaska u eurozonu i preuzimanja eura, što je i bez inflacije zahtjevna operacija. No i u eurozoni je inflacija u listopadu bila 10,7%

Ključne riječi

Komentara 28

AN
antikomunist8
20:51 16.11.2022.

To što se sada događa nije ništa drugo nego trgovačka nečasna glad za što većom zaradom koja izgleda na čistu trogavčku pljačku.

VO
Votum
22:22 16.11.2022.

Pohlepa i lov u mutnom. A kad nije? Vjerujte trgovcima 😏 boje se oni "lista srama" ko p*z*a kiše.

BJ
bjmaro
22:38 16.11.2022.

Zidanje cijena uvoznog lobija,ogromnih marži trg. centara, nesuvislo i pohlepno ponasanje naših vodećih proizvođača, dizanje plača i mirovina i evo ....ene spirale inflacije. Prestanite kupovati jaja od 2.2 kune,kruh od 15kuna, kozmetiku koja je u godini dana narasla preko 100%% . Vjerojatno je još gora situacija sa građevinskim materijalom itd. Kada im prodaja padne 15% odmah će po Plenkoviću. Vrijeme je da i mi potrošači kažnjavano takve kompanije apstinencijom od kupnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?