Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajno društvo
Povratak na članak

Što se događalo s masonima u Jugoslaviji i kako su obnovljeni u Hrvatskoj

Doznajte sve o slobodnom zidarstvu na osnovi objektivnih činjenica, lišenih bilo kakvih subjektivnih interpretacija

Komentari 9

Avatar Observer
Observer
20:56 18.07.2020.

Vecernji kurir namjerno postavlja naslove, to jest navlakuse klikova, kao o masonima, ustasama, partizanima, raznim severinam, veljacamai djokovicevima ali pametni to bojkotiraju i ne citaju.

VL
SV
SveJeUzalud
12:53 26.02.2020.

....ti Masoni su napravljeni od specijalnog materijala i toliko su zarazni i ujedno otporni da ih ništa ne može ubiti...pa ni Korona virus.....njima treba uzeti krv izuzeti zloću iz krvi i napraviti cijepivo....

VL
DU
Deleted user
16:34 24.02.2020.

Sedmorica veličanstvenih, Bilderberg, Free Mason, Scotish Ritus... Svi oni su tu. Sa ili bez naših hrvatskih pajaca. Mi smo tako maleni narod da nas niti oni ne uzimaju ozbiljno.

VL
HA
hacker385
14:48 26.02.2020.

Kod zabe vidjele da se konji potkivaju pa I one digli nogu

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
14:00 17.07.2020.

pravo je pitanje što se s njima događa u EU ?

VL
PE
penelopea022
19:12 18.07.2020.

Sve masone koje ja poznajem su izvanredni ljudi, ovdje u CH, gradonacelnici i ljudi okolo po drzavi, bas bas super ljudi, sve u superlativu mozemo reci mi gradjani o njima. A sada ako oni nesto rade da mi gradjani ne znamo, tko koga briga, vazno da su on prema svojim gradjanima dobri. A ovaj sljam u Hrvatskoj, ovo smece od gangstera, dzeparosa sto je raketarilo gradjane u ovrhama, pa to nisu masoni to su nacisti, neprijatelji nase drzave i naroda. Pa gradjani su slavili na drustvenim mrezama kada je ova sotona krepala, koliko je obitelji unistio i izivljavao se na sirotinji bolesni nacista. Hrvatskoj treba jedna ozbiljna masonerija, a ne to smece, neprijatelji nase drzave i naroda.

VL
ŽO
žoržet
16:03 24.02.2020.

bilo bi zanimljivo što prije publicirati razvoj drugih manje ili više tajnih, okultnih ili 'duhovnih' tobožnjih elita u hrvatskoj, pogotovu onih koji imaju znatno finacijsko zaleđe o podršku određenih vjerskih zajednica, a skriveno su ili neskriveno umrežene i infiltrirane u sve pore sustava - od npr. kojekakvih 'vitezova' do opus deija i njegova 'pravničkog ogranka ordo iurisa, koji je u hrvatsku ne tako davno došao preko poljske ne bi li se što efikasnije zatrle osobne i ljudske slobode zajamčene (bar zasad) pozitivnim zakonskim propisima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.