Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjevernokorejski lider u gostima
Povratak na članak

Što radi u Rusiji? Neprijatelji Zapada Putin i Kim kroje novu geopolitičku kartu Dalekog Istoka

Nije u redu činiti bilo što u vanjskoj politici što šteti interesima drugih naroda, rekao je Putin koji je napao Ukrajinu

Komentari 24

Avatar USSAuron
USSAuron
09:35 13.09.2023.

Eee, tako, konacno nazivate stvari pravim imenom. "Neprijatelji Zapada", a ne neprijatelji nekakve "medjunarodne zajednice". Onda vec napisite neprijatelji "Zapadne zajednice".

VL
DJ
DjuroPucar
17:26 17.09.2023.

Što radi u Rusiji?Pa nabija na batinu radoznale neprijatelje Rusije i Sjeverne Koreje.

VL
LI
Limun
01:01 13.09.2023.

Zapadne zemlje trebaju prekinuti diplomatske odnose s Rusijom, Smrdijom, S.Korejom, Kinom i ostatkom tzv. BRICSa

VL
Avatar El Indio
El Indio
23:58 12.09.2023.

Kad gledam te sjeverne samo Kim debeljko ostali sami zgoljavci. Vodza se boji da ne smrsavi a car Rusije trazi nesto novo. Iranski Shahed vise nije zanimljiv

VL
TH
Thomas
04:05 13.09.2023.

Eno doso kod putlera jedno jedino debelo prase na cijeloj S Koreju. Trebat ce Putleru jer velikom korakom ide stopama S.Koreje ako ne zaversi gore nego Sugoslavija. U svakom slucaju lose im se pise. Na zapadu nista novo, radi zivi se dobro.

VL
NE
nenye
00:37 13.09.2023.

Kim otisao u Rusiju? S.Koreja granici sa Rusijom, Kim samo preskocio granicu i dokotrljao se vlakom desetak kilometara dolje na gospodarski forum u Vladivostoku, posto ce Kinezi graditi neke infrastrukture dolje Rusima, a Kim zeli pomoci, poslati svoje tvrtke tamo da zarade koju kintu. Vladimir Putin je opet ponovio danas na tome Forumu, da on nema pojma sto Amerikanci izvode, da njemu dollar ne smeta, i da su Amerikanci to sve sami izveli, i da ekonomski savez sto oni prave, BRICS i to nisu protiv nikoga, nego samo za kolektivno dobro zemalja koje posluju s njima i to je sve!

VL
TH
Thomas
04:18 13.09.2023.

Sta moze napravit debeluc mali Kim kad mu narod umri svaki dan jer nema hrane. A kaj mali putler koji doneo Ruse da imaju manju prosjecnu mjesecnu placu od Albanaca u Albaniji. On ko ima veliku financijsku moc dobija sto hoce na ovom svetu.

VL
RO
romobil
08:24 13.09.2023.

Bio jednom sličan dvojac: jedan obrijane glave drugi sa smiješnim brkovima....svi znamo kakav je kraj bio...

VL
RO
romobil
08:24 13.09.2023.

Bio jednom sličan dvojac: jedan obrijane glave drugi sa smiješnim brkovima....svi znamo kakav je kraj bio...

VL
BR
Brankko
01:59 13.09.2023.

Kako su putinove izjave "vjerodostojne"...

VL
DU
Deleted user
01:00 13.09.2023.

Kolika je ta Rusija sunce ti.Od Dunava do PjongJanga. I ti kukavče udario na Rusiju? Kod Kima vagon granata vrića kukuruza.Ima da gori..

VL
NE
nenye
00:17 13.09.2023.

Kako neprijatelji Zapada? Ne moze krscanska Rusija biti neprijatelj Zapada, to je ista krscanska tradicija i kultura, sam Papa Franjo je nahvalio Rusiju, nije Papa lud da ne zna o cemu govori. Nije Rusija neprijatelj Zapada, ima vise Vladimir Putin simpatizera na Zapadu, u Americi i u Europi, od Bidena i Ursule von der Layen zajedno. Njih nitko na oci ne moze gledati, dok desnicari, odnosno krscani na Zapadu, svi stoje uz Rusiju i desnicari i ljevicari sa krajnje ljevice po Europi. Znaci to nema blage sa stvarnoscu o cemu vi pricate. Neprijatelji Zapada su pedofil sto se suljaju u skole sa sexualnim odgojem, satanisti, nacisti i fasisti, i mediji na Zapadu, oni su neprijatelji i Istoka i Zapada, a ne krscanska Rusija ista Zapadna krscanska tradicija i kultura. Vi nemate pojma o cemu govorite. Kako vi kao krscani mozete prezirati druge krscane? Onda vi niste krscani i to trebate jasno reci.

VL
DU
Deleted user
01:26 13.09.2023.

Ured 39 dobro brine za Kima,vidiš kako nam je rumen? ;) Otvorio lola i nalog na jednoj društvenoj mreži,voli Trumpovce i Qanonovce :) DPRK News/Kim Jong-un.Stalno lajka :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.