Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD 3200 VRSTA
Povratak na članak

Što Nijemcima najviše nedostaje u inozemstvu?

Raznolikost kruha u Njemačkoj UNESCO je priznao kao nematerijalno kulturno dobro, a većina Nijemaca shvati to tek kad otputuje nekud u inozemstvo. Na pitanje, što Vam najviše nedostaje u inozemstvu, mnogi kažu: „Naš domaći kruh.“

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
15:23 16.10.2020.

Njemacka ima vrlo dobar kruh puno vrsta.Ali ovdje u Rusiji ima desetine vrsta kruha.Najboljibkruh sto sam vidio.Ovavzemlja tako bogata sve raste i cvjeta zeleni se.Tako plodna zemlja poznata crnica. Ove godine Rusi ce imat sto trideset milion tona psenice..Skoro milion tona po glavi stanovnika.

VL
Avatar Gordon
Gordon
18:56 16.10.2020.

Zivjeli bili njemci meni, ali im je kruh suh bez nekog posebnog okusa, nisam navijac ja svoj kruh, ali je kruh u balkanu, istoku, i. u arapskim zemljama super, covjek bi jeo samo kruh👍👍

VL
ZV
zvezdomor
13:07 18.10.2020.

Tema njemački kruh a na slici je turski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.