Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
platio 44 milijarde, ali zašto?

Što Musk izvodi s Twitterom i što znači otrovna pilula? Svi misle da ima veze s Trumpom, ali naslućuju se pravi razlozi

Društvena mreža Twitter
Davor Puklavec/PIXSELL
26.04.2022.
u 17:06

Elon Musk s Twitterom dobiva platformu koja obuhvaća 200 milijuna korisnika te sada svoj utjecaj može širiti točno onako kako on sam želi. Iz nekih njegovih ranijih istupa može se naslutiti što će on kao vlasnik društvene mreže Twitter s njome učiniti.

Komentara 3

Avatar kenshi
kenshi
18:23 26.04.2022.

Na Twitteru će sada biti moguće pročitati i drugu stranu priče a ne samo ljevičarska demagogija. Cenzura služi kako bi nam se sakrila istina. Musk želi ukinuti cenzuru pa bi možda bilo dobro da kupi i HRT budući da su jučer isključili TV signal na prvom programu kako se ne bi gledalo “Apsurdistan” o škakljivoj temi – “Hrvatsko Pravosuđe”!

AA
A.Artuković
17:15 26.04.2022.

Panika je zavladala, jednoumlje će možda konačno prestati.

MP
marinko.przolica
17:18 26.04.2022.

Što bi planirao? Povećati broj korisnika uz smanjenu cenzuru, povečati prihode i dobro zaraditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?