Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez prodaje HEP-a
Povratak na članak

Most bi novac za Inu skupio obveznicama za građane i ulagače

Model predviđa osnivanje posebne tvrtke koja bi od MOL-a kupila dionice, a ulagače bi namirila kamatom ili dionicama Ine

Komentari 13

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
18:19 28.06.2017.

Sekta Most su strani špijuni koji su već odradili arbitražu u korist MOL-a i oštetili Hrvatsku za 200 milijuna kuna. Da imaju imalo obraza, Petrov i Grmoja bi trebali 1000 godina brati mandarine, a Bulj bi se trebao vratiti u Sinj skupljati konjsku balegu, da nam nadoknade štetu.

VL
TT
TTjac
17:28 28.06.2017.

Ovo je ok model, ali ne rješava problem cijene Ine. Mol traži puno previše, a tu je i izgubljena arbitraža.... Previše pogrešaka je napravljeno i nemoguće je izvući se bez love ili sa tuđom lovom.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
15:56 28.06.2017.

Mostovci sada mogu bulazniti i lajati na mjesec. Nikom više nisu interesantni.

VL
SH
Shaman
08:08 29.06.2017.

OK, nafta polako ulazi u povijest, a mi bi ponovno kupovali INU. Ali bi zato prodali HEP, dakle struju, što će na neki način zamijeniti naftu. Da, to je ta naša logika.

VL
DU
Deleted user
11:58 13.07.2017.

Čija je ovo morbidna ideja? Znači od mene kao građanina koji eventualno imam viška novca traži se da kupim nekakve obveznice kojima ne mogu raspolagati kada i kako hoću. Davno je prošlo vrijeme upisa narodnog zajma za autocestu Zagreb-Split ilili Sveučilišnu bolnicu. Postoji Interkapital otvoreni fond koji ima prinos od 8 do 10% i novcem možeš raspolagati kada hoćeš. To vjerovatno prof. Lovrinović želi dokazati nekakve svoje neuspješne teorije. Možda ja i jesam veliki Hrvat ali mi se čini da moj novac nije.

VL
ZD
zdepar
15:52 28.06.2017.

dragi božo, teško je podučavati doktora ier svaki misli da je najpametniji, ali većina doktora ne zna promijeniti kotač na autu, jer su se usavršavali u svom zvanju, ne petljaju se u druge nauke jer ih cijene da bi drugi cijenili njihovo naučeno znanje, dakle, sada kad više nisi visoki državni dužnosnik, nego obični saborski zastupnik ( kao, recimo - pernar), uspori, polako, ti si tu da izglasavaš zakone, a ljude koji su dobili mandat da vode državu pusti da to rade

VL
Avatar x-y
x-y
15:54 28.06.2017.

Most je jedina prava i postena politicka opcija.. Sve drugo je vec 27 godina dokazano... Glasujte svi i uvijek samo za MOST...

VL
DU
Deleted user
16:23 28.06.2017.

vi ne znate stvarmu vrijednost a bili ste vllast pitajte neku babu gataru ne vrijedjaju ci babu a sto vi znate nixta osim pricati prazme price ni u metkovocu niste pobijedili pokrijte se usima

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
16:16 28.06.2017.

Most kao i uvijek promasi cijelu loptu.

VL
Avatar dobry
dobry
20:32 28.06.2017.

Haha, domokradoljubima se i dalje tresu gaće na sam spomen imena B. Petrova i MOST-a. Pošten pristup politici i rješavanju problema za njih je glogov kolac. Najviše ih boli što niti nijedan saborski zastupnik iz kvote MOST-a nije pretrčao u njihov tabor, i još ih boli spoznaja da bi im na event. izborima MOST otkinuo povelik broj birača, pogotovo u Dalmaciji. Nije baš kod svih saborskih zastupnika obraz đon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.