Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO POZADINU
Povratak na članak

Što je točno kumovalo obračunu Kijeva i Merkel? Izostanak isprike i priča o Rusiji samo su dio problema

Njezin pretjerano popustljiv tretman diktatora Putina uznemiruje, kazao je ukrajinski veleposlanik u Berlinu Andrij Melnik.

Komentari 16

PR
prajdali100
20:10 08.06.2022.

Ova žena je Njemačkoj nanijela toliko zla da je to teško opisati.

VL
Avatar horuk
horuk
20:43 08.06.2022.

Nije to bila pomirljiva politika prema Rusima vec hladno proracunato da je za Njemacku i njenu ekonomiju vaznije dobiti jeftinu naftu i plin nego tamo neka ljudska prava nekih tamo istocnih manje vrijednih naroda. To je oduvjek njemacka politika. Nacelno za ljudska prava a u pozadini politika moci i bliski odnosi sa svim diktatorskim i agresorskim vladama svijeta sve do Srbije. Samo takve Njemci stvarno postuju. A mi klimavci vec u stvari stotinama godina nasjedamo na njihove finte i njihovo trgovanje tudjim teritorijama, resursima i ljudskim pravima.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:23 08.06.2022.

Pogrebnica Europe !

VL
UG
ugota
21:36 08.06.2022.

Markel i Putin isli u istu skolu onje iz istocne njemacke gdje su rusi vladali 40 godina ona zaklet ruski agent spijun

VL
RO
Roniya
21:16 08.06.2022.

Ne znam iz kojeg razloga je strana pozitivnom ličnosti, možda nisam upućen dovoljno, no kako vrijeme prolazi vide se obrisi katastrofalne "vladavine" koju je imala.

VL
Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
22:05 08.06.2022.

Kad bih bio Angela, usrao bih se od straha. I ovako se jedino bojim da me Zelenski i njegovi ne izvrijeđaju!

VL
ST
sttipe
22:59 08.06.2022.

Angela je NISKORANGIRANI mason!! U kazalište se nikad ne stavlja jake igrače, nego poslušne.. Bilo je po internetu njeno rukovanje s nekim sitnijim činovnikom jedne veće banke. Tu se vidilo da je činovnik na višem položaju od nje...

VL
DU
Deleted user
20:06 08.06.2022.

Ovo niste kopirali sa jut. Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ On itekako dobro zna cilj. Tog zelenka je cijeli svijet pun kur.. Niti jedanput nije bio na prvoj crti, kao naš Franjo T.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:29 08.06.2022.

Nema se ona zašto ispričavati. Je li mogla više učiniti vezano za provedbu sporazuma Minsk 1 i 2, ne znam. Ali znam da je i sama imala problem prisluškivanja od strane prijatelja, za što joj se Obama ispričao. Pokazalo se presudno "fu.k the EU" - kao što reče Victoria

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
19:25 08.06.2022.

Tu je i u pravu jer rat u Ukrajini iskljucivo je problem Ukrajine i Rusije i nitko drugi se tu nema kaj mijesati. Za razliku od nas "obicnih" ljudi ona ipak ima puno relevantnije izvore informacija nego sto su zuta mainstream stampa i mediji i zna da se Putin nije jedno jutro probudio lose volje i samo tako sazvao generale i rekao ajmo sad malo napasti Ukrajinu. No bit ce zauvijek zapisana crnim slovima u povijest jer je u stvari kumovala islamskoj invaziji EU

VL
Avatar Jovan    Deribaba
Jovan Deribaba
19:34 08.06.2022.

I Kosovo tako dušman oće da otme od Srbije a neće Bajden i Merkel da znaju jer je Car Lazar Hrebeljanović nije udario na Ameriku nego neće da preuzmu odgovornost kako bi opet optužili Srbiju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.