Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što je Erjavec Nijemcima propustio reći o arbitraži

Granica je bilateralno pitanje između dvije države, stav je Europske komisije.

Komentari 5

FN
Fr@njo
14:00 11.05.2017.

Njemcima ne treba nista reci..oni sve znaju.. bit ce svejedno zanimljivo vidjeti odluku suda..bude li ista onakva sto si slovenci prizeljivaju, bit ce to bezobrazni primjer krsenja medjunarodnog prava.

VL
BR
brzzzy
10:48 11.05.2017.

Ovakvim političarima poput Erjavca treba definitivno pokazati zube jer su izrazito podmukli i neetični...

VL
ZA
zaric
10:12 11.05.2017.

Potpuno je jasno da će Slovenci iz osvete stvarati probleme na granici i kočiti Hrvatski pristup Šengenskom sporazumu. A pitanje svete Gore rješavat će možda naša djeca i unuci.

VL
MA
majmudin
10:39 11.05.2017.

vojnom intervencijom treba vratiti Geru. Tako je i zauzeta. mirnim putem nikada...Janezi se neće toga odreći

VL
LJ
ljimonad
16:17 19.05.2017.

ma možemo se tješiti koliko nam volja, ali zna se kako to ide. odluka ma kakva bia morati če se prihvatiti inače neče biti novca iz eu fondova, neče biti shengena na našim granicama itd. stoga nemojte lupetati, zlovenci dobivaju ovaj spor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.