Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLO ili meteor?

Što je zabljesnulo iznad Čepina? 'Bilo je zastrašujuće. To je leteći tanjur'

meteori
Foto: Press Association/PIXSELL
25.02.2014.
u 09:36

– Prolazili smo autom kroz Matoševu kad smo vidjeli bljesak. Svijetloplavi bljesak preko cijelog Čepina... poput golemog plašta. Bilo je zastrašujuće, nikad takvo što nismo vidjeli – kazao je jedan mještanin

Jesu li Čepin posjetili izvanzemaljci? Pitanje je na koje se danima odgovor traži bez uspjeha jer su neobične ili, kako neki potiho govore, "nadnaravne pojave" na nebu zamijetili mnogi stanovnici i to je glavna tema u mjestu.

"Vjetar je stao. Žarulje se ugasile. U zraku se osjećao čudan pritisak, onaj u slavinama naglo je pao. Noćno nebo iznad Čepina obasjao je svijetloplavi bljesak. Obgrlio je nebo poput golemog plašta. Bilo je, kažu, kao da je na tren-dva ponovno izašlo sunce", piše Glas Slavonije te dodaje kako se neobičan slučaj dogodio početkom mjeseca, oko 22 sata, a neki su to svjetlo vidjeli dva puta s razmakom od točno četiri minute.

"Bilo je istodobno fascinantno i zastrašujuće"

– Prolazili smo autom kroz Matoševu kad smo vidjeli bljesak lijevo od Doma zdravlja. Svijetloplavi bljesak preko cijelog Čepina... poput golemog plašta. Bilo je zastrašujuće, nikad takvo što nismo vidjeli – kazao je jedan mještanin i dodao: – Bio je to leteći tanjur, vidio sam ga točno u to vrijeme.

Mnogi mještani vjeruju da je riječ o kometu ili nečem sličnom, a primijetili su i probleme u električnom naponu te da je opao pritisak vode. – U dva navrata golema je svjetlost dolazila s istoka, kratkog trajanja. Drugi put bila je veća. A vani je vjetar stao i nastao čudan pritisak u zraku. U kući slab pritisak vode, vanjska rasvjeta prekinuta na nekoliko minuta. Svjetlost je bila poput iznenadnog izlaska sunca... Bilo je istodobno fascinantno i zastrašujuće – kaže jedan od mještana.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Komentara 29

BA
balic
10:28 25.02.2014.

:-)) I ti vanzemaljci su za nista,nikakve korisit od njih..Preletit moze svatko svugdje ali nesto pametno uradit? Sto nisu preorali poljoprivredne povrsine u Slavoniji koje zjape zapustene ,sto nisu posijali psenicu, Kukurukuz ,secernu repu ,Suncokret,uljenu repicu, da Slavoniji konacno nao na bolje krene ,nasem premijeru se desna ruka osusila pa ne moze.. ..

Avatar javorko
javorko
10:33 25.02.2014.

ne postoji nlo to je izmisljotina vlade u sjeni

TU
tuljan
12:35 25.02.2014.

HAARP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije