Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što Hrvatska može s presudom Sanaderu i Hernádiju ili što je ostalo od Ine?

Mađari su čitavo vrijeme pazili na interese MOL-a, a Hrvatska je izgubila mogućnost utjecaja na energetski razvoj zemlje

Komentari 7

FR
franc251
22:11 26.10.2021.

Hrvatska ne može apsolutno ništa s tom presudom jer je međunarodni sud u Ženevi zaključio kako je nepravedna, donešena temeljem lažnog svjedočanstva i falsificiranih dokaza.

VL
BI
billynik
09:46 27.10.2021.

Ovo je presuda za hrvatsku javnost i medije na svakom ozbiljnijem sudu će pasti jer donešena na lažnim svjedočenjima i u najmanju ruku čudnim dokazima. Samo ćemo još jednom ispasti smiješni kao i sa onom tužbom Milanovićeve vlade koju smo popušili a napunili odvjetničke džepove. Zanimljivo da to nitko ne spominje.

VL
ST
sttipe
18:54 26.10.2021.

Šta naprave dva brata kad imaju zajedničku kuću?? Pa, dovedu GEOMETRA!!! I podile kuću...

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
07:16 27.10.2021.

Nase Hrvatsko sudstvo,nemoze nista uciniti po pitanju hapsenaj i presude Hernadiju ,zato sto Madjarska vlada stiti Hernadija,jer je on od osudjenika Sanadera i tadasnje HDZ vlade,za bagatelu kupijo jedan Hrvatski enrgentski gigant,koji danas posluje u s nevjerovatnim uspjehom,i velikom zaradom,zato Hernadi,nikad nece biti osudjen u Madjarskoj,a nas je Sander dobio novac,za godinu ce na slobodu,i svi sretni zadovoljni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.