Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što god činili lijevi, jedan srednji prst s desnice može učiniti više za pozitivnu preobrazbu zemlje

Podignutom prstu bivše predsjednice za pravu stvar ne treba gledati u nokat

Komentari 3

ŹI
ŹIVAC
08:59 22.06.2020.

Čovjek koji se bavi kulturom, pojašnjava narodu šro je kultura i nekultura...srednji prst nije odveć kulturni čin, niti poziv jednih na dijalog s drugima, već iskljjčivost i omalovažavanje drugih, drukčijih, drukčijemislećih...Dakako, ženama je mjesto u centru svijeta, ne u ćošku, ali bez "srednjeg prsta"...Sa srednjim prstom su se upravo svrstali među one koje navodno kritizirajju! Da je obrnuto, srednji prst nekoj ljjevoj ideji čuli bi boga svoga gdje je mjesto srednjem prstu!

VL
HR
hrza
17:35 21.06.2020.

Divim se pametnim i hrabrim ženama.

VL
CR
Crocirih
16:29 21.06.2020.

Dobar članak. Zaista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.