Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što dulje na vlasti, lakše je pokleknuti i zastraniti

“Ovi su se nakrali pa će sad gledati i za narod”, često kažu birači jer smatraju normalnim da političar prvo namiri sebe

Komentari 1

DD
ddh
14:05 31.08.2020.

U Hrvatskoj je jedna velika vecina gradjana koruptivna ili sudjeluje u korupciji. Jedan taxist vozi od aerodroma do hotela Rebro za 200 kn bez taximetra i kaze, da on vozi tu dionicu svakodnevno i zna tocnu cijenu. Drugi taxist vozii tu istu dionicu s taximetrom za 156 kn. I tako u svim podrucjima. Nema skoro nikoga tko nije preko veza sebi nesto sredjivao i pritom te usluge placao materijalno ili novcano. Od upisa u skole, pa do dobivanja dobrog radnog mjesta, sve se placa. Ta navika koja dolazi iz doba komunizma i Yugoslavije koje bilo doba plavih koverti je jos uvijek prisutna. Stalno vikanje korupcija, korupcija i upiranje prsta u politicare je samo alibi za vlastito djelovanje. Naravno to ne vrijedi za novinare, jer oni su po vlastitom vidjenju krema postenja. Dobro, ima veliki postotak novinara koji za koju tisucu € plasiraju bilo kakav clanak i bilo koji medij, ali to nije korupcija jer se ovdje radi ipak o kremi postenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.